2. El Ofis Sandalyesi

Bakiki

80+
Reaksiyon skoru
86
Arkadaşlar letgodan 2. El ofis sandalyesi almayı planlıyorum sizce mantıklı mı 2. El olarak almak

Ben de düşünüyordum ama 400 civarlarında Trendyol da var oradan almak daha mantıklı. Üstünde ne yapıldığı belli değil sonuçta 😂

mantıklı

İkinci el tercih etmediğim şeylerden biri koltuk biri de kulaklık. Fiyat farkı çok mu ki sıfırıyla?

İkinci el tercih etmediğim şeylerden biri koltuk biri de kulaklık. Fiyat farkı çok mu ki sıfırıyla?
bitane buldum 250 tl ye verebilirim diyor ama kargosu vesaire 300 küsür tutar. Sıfırı da 500 tl falan ama biraz daha kücük ve ucuzları 500 tl. Benim anlaştıgım biraz daha büyük durun fotoğrafını atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar fotoğrafı

trendyoldakiler de bu tip

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    267.6 KB · Hit: 48
  • 2.PNG
    2.PNG
    325.5 KB · Hit: 42
  • 3.PNG
    3.PNG
    489.6 KB · Hit: 39
  • 4.PNG
    4.PNG
    333.6 KB · Hit: 37
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    324.8 KB · Hit: 37
  • ss.PNG
    ss.PNG
    194.2 KB · Hit: 45
bitane buldum 250 TL ye verebilirim diyor ama kargosu vesaire 300 küsür tutar. Sıfırı da 500 TL falan ama biraz daha kücük ve ucuzları 500 TL. Benim anlaştıgım biraz daha büyük durun fotoğrafını atayım

bunlar fotoğrafı

trendyoldakiler de bu tip
250ye fena değil aslında hijyen takıntın yoksa tercih edilebilir. İkinci el olan trendyoldaki attıklarından daha iyi gözüküyor. 500 lira da çok zaten o tiplere. Daha önce kullanmıştım maksimum bir sene gider.

Geri