2.El olarak sattığım iPhone 13

EmirCamon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
Arkadaşlar merhaba 13 yd sattım 13 Şubat günü arkadaş bugün bana ulaşıp ürün toplama olduğunu belirtti. Bende ona test ederek aldığını belirttim arkadaş polise vericem diyor. Ne yapmam gerekli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba 13 yd sattım 13 Şubat günü arkadaş bugün bana ulaşıp ürün toplama olduğunu belirtti. Bende ona test ederek aldığını belirttim arkadaş polise vericem diyor. Ne yapmam gerekli.
1 yıl iade hakkım var diyor. Elden sattım arkadaşa

1 yıl iade hakkı falan yok
test ederek kendi eliyle almış
elden mi sattın dükkandan mı

Hiç bir şey yapamaz diye biliyorum yazılı bişey imzaladınmı satış sözleşmesi falan?

1 yıl iade hakkım var diyor. Elden sattım arkadaşa
2. el elden satılan bir şeyde 1 yıl iade hakkı falan olmaz. adam görerek, dokunarak kendisi kabul edip alıyor. ayrıca toplama olduğunu nereden anladı. hadi toplama olduğunu anlayacak kadar bilgisi var 3 hafta sonra mı anlayıp yazıyor. alırken iyice inceleyip bakması lazımdı. muhtemelen seni dolandırmaya çalışıyor. sağlam cihazı alıp sana toplama veya bozuk cihaz kakalayacak. polise falan gidemez.

İbandan gönderdi. Whatsapp mesajları duruyor kanıtlayabilir bence
hiç bir şey yapamaz banada aynı şekilde konuştu biri icloudlu bir cihaz sattım dedi seni savcılığa vericem falan hiç bir halt yapamadı

İbandan gönderdi. Whatsapp mesajları duruyor kanıtlayabilir bence
önemli değil şikayet etse bile kendisine test ederek verdiğini sattıktan sonra bütün vebalin onda olduğunu bilmesi lazım

dava açarsa bide kazanırsın hocam işine gelir :D

Ürünü sen sorunsuz sattığına inanıyorsan engelle geç bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
2. el elden satılan bir şeyde 1 yıl iade hakkı falan olmaz. adam görerek, dokunarak kendisi kabul edip alıyor. ayrıca toplama olduğunu nereden anladı. hadi toplama olduğunu anlayacak kadar bilgisi var 3 hafta sonra mı anlayıp yazıyor. alırken iyice inceleyip bakması lazımdı. muhtemelen seni dolandırmaya çalışıyor. sağlam cihazı alıp sana toplama veya bozuk cihaz kakalayacak. polise falan gidemez.
Telefoncuya göstermiş de öyle dedi bana.

Ürünü sen sorunsuz sattığına inanıyorsan engelle geç bence.
Hocam ben sorunsuz sattığıma eminim cihaz zaten bendeydi bir süre de

sallıyor belki senden aldığını kendi değiştirdi. ayrıca ben hatayda yaşıyorum çok yakın arkadaşım telefoncu,yurt dışı diye aldığınız telefonların avrupa menşeii olanlar hariç hemen hemen hepsi toplama cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,050
Üyeler
184,881
Son üye
tvcuneyt
Geri