Guzel sistem guzel islemcisi biraz fazla guclu hatta 4060 a gore,2.el fiyattan anlamam fazla ona baskasi yanit versinalttaki görsel de ki sistemin sizce ederi nedir 6 ay kullanıldığı söylüyor 2.el olurunu merak ediyorm bir de sistem iyi mi?
Alıntıyı görüntüle
Psu kalitesiz onu değiştirirsen gayet güzel sistem fiyatı nediralttaki görsel de ki sistemin sizce ederi nedir 6 ay kullanıldığı söylüyor 2.el olurunu merak ediyorm bir de sistem iyi mi?
Alıntıyı görüntüle
36.000 fiyatı, her seyi tek tek topladığımda ortalama 42k oluyor almak mantıklı da geliyor tam istediğim sistem. psu önerin var mıdır?Psu kalitesiz onu değiştirirsen gayet güzel sistem fiyatı nedir
36k pahalıymış, ben 36k'ya R5 7600 RTX 4070 'li sistemimi satıyorum mesela, parça kalitesi de bunu döver üstelik... Dur o zaman fiyat yükselteyim ben de36.000 fiyatı, her seyi tek tek topladığımda ortalama 42k oluyor almak mantıklı da geliyor tam istediğim sistem. psu önerin var mıdır?
ben söylemedim say 36ya anlastık o zaman36k pahalıymış, ben 36k'ya R5 7600 RTX 4070 'li sistemimi satıyorum mesela, parça kalitesi de bunu döver üstelik... Dur o zaman fiyat yükselteyim ben de