Neler Yeni

2. el pc buldum ilerde geliştiricem

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
arkadaşlar en kıbrıstayım 2. el bir pc buldum ekran kartı rx580 8gb çok da iyi şeyler yazılmamış hakkında ama bu yıl idare eder mi beni işlemci ryzen 5 1600 daha kaç nm olan versiyonu bilmiyorum yazmamış adam gidip bakcam zaten bu sene üni sınavım var sonlara doğru oturamam bilgisayara yani 6-8 ay falan idare eder mi daha sorna işe girip çalışcam zaten geliştiricem yani o bilgisayar bu arada verdiğim fiyatı boş verin türkiye için çok olabilir ama burda gayet normal ki pcnin 0 fiyatı 22k yapıyor ben 9 a alıcam adam mezun olduğu için ölü fiyatına bırakıyormuş neyse anakarı asus tuf b450 pro 2 tb sata ssd si 512 de m.2 ssd var ilerde 1 sene sonra yani zaten işe girince geliştiricem o yüzden ona göre yorum yapın

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
fiyat çok yüksek. ikinci el sistem alırken sıfır fiyatlarına bakmayın.sahibindene girin alıcağınız ürünleri aratın en uygun fiyat neyse piyasası odur ürünün.

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat çok yüksek. ikinci el sistem alırken sıfır fiyatlarına bakmayın.sahibindene girin alıcağınız ürünleri aratın en uygun fiyat neyse piyasası odur ürünün.
kıbrısta sahibinden yok ve her şey daha pahalı o yüzden öyle bir lüksüm yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve kıbrısın böyle şeylerine girdiğim zaman daha ucuz olduğunu görüyorum yani türkiye fiyatlarına göre karşılaştırmayın lütfen kıbrıstaki piyasaya göre iyi fiyatı ben bilgisayar beni götürür mü diye soruyorum

egebaranakk0

80+ Silver
arkadaşlar en kıbrıstayım 2. el bir pc buldum ekran kartı rx580 8gb çok da iyi şeyler yazılmamış hakkında ama bu yıl idare eder mi beni işlemci ryzen 5 1600 daha kaç nm olan versiyonu bilmiyorum yazmamış adam gidip bakcam zaten bu sene üni sınavım var sonlara doğru oturamam bilgisayara yani 6-8 ay falan idare eder mi daha sorna işe girip çalışcam zaten geliştiricem yani o bilgisayar bu arada verdiğim fiyatı boş verin türkiye için çok olabilir ama burda gayet normal ki pcnin 0 fiyatı 22k yapıyor ben 9 a alıcam adam mezun olduğu için ölü fiyatına bırakıyormuş neyse anakarı asus tuf b450 pro 2 tb sata ssd si 512 de m.2 ssd var ilerde 1 sene sonra yani zaten işe girince geliştiricem o yüzden ona göre yorum yapın
Oha 22 bin ne kk bana sorarsan 9 bile çok 1660 sistem bulursun, rtx 2060 sistem bulursun ikinci elde o paralara

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed

ve kıbrısın böyle şeylerine girdiğim zaman daha ucuz olduğunu görüyorum yani türkiye fiyatlarına göre karşılaştırmayın lütfen kıbrıstaki piyasaya göre iyi fiyatı ben bilgisayar beni götürür mü diye soruyorum
dikkatli okumamışım.ne tarz oyunlar oynuyosun sen ona göre götürür veya götürmez diyebiliriz.

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Oha 22 bin ne kk bana sorarsan 9 bile çok 1660 sistem bulursun, rtx 2060 sistem bulursun ikinci elde o paralara
farkındayım kanka ama yapcak bir şey yok buraya bilgisayar getiremiyorum gümrüğe takılıyor

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Orkun
Güzel sistem seni rahat götürür bence. İleride bütçen oldukça işlemci ekran kartı ram falan upgrade edersin.

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
dikkatli okumamışım.ne tarz oyunlar oynuyosun sen ona göre götürür veya götürmez diyebiliriz.
aşırı yüksek sistem isteyen oyunlar oynayan biri değilim genelede zaten medium tarzında oynuyorum fps benim için daha önemli yani gta borderlands falan ben konsolcuydum hala daha öyleyim o yüzden konsolda olmayan veya düzgün çalışmayan oyunlara öncelik veriyorum

Orkunum rx 580 1060 la ayni güçte belki anlarsın ne kadar eski olduğunu

Anladim hocam en iyisi tr ye taşinmak gibime geldi
emin ol değil aga burdaki maaşlar tr ile çok farklı annemin işi mesela aga annem başlangıç maaşı olarak 11k alıyor ayrıca burdaki ev de bizim

1650 ile rakip diye biliyorum ben?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Orkun
Eski meski hocam adam Kıbrıs da. Kıbrıs daki bilgisayar fiyatları da Türkiye nin 2-2.5 katı kadar. Adamın idareten de olsa bir bilgisayar ihtiyacı var.
Şu zamanda eski de olsa 1050 bile iş görüyor ki 580 1050 den daha güçlü bir kart dediğin gibi 1060 ile neredeyse aynı güçte. İşini görür diye düşünüyorum ve 9K Kıbrıs şartlarında böyle bir bilgisayar için bana göre fazla değil.

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar

ayrıca burda 1050 ti ve ddr3 lü pc yi bana 8k ya kakalamaya çalışan adamlar da tanıdım ben

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
aşırı yüksek sistem isteyen oyunlar oynayan biri değilim genelede zaten medium tarzında oynuyorum fps benim için daha önemli yani gta borderlands falan ben konsolcuydum hala daha öyleyim o yüzden konsolda olmayan veya düzgün çalışmayan oyunlara öncelik veriyorum
o zaman götürür seni baya sorun yaşatmaz. rx580 medium ayarlarda 1080pde hala yeterli bi kart.işlemci de rx 580 için yeterli ama upgrade yapma şansın varsa r5 3600 veya r5 5500 daha iyi olur işlemci tarafında.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Orkun
ayrıca burda 1050 ti ve ddr3 lü pc yi bana 8k ya kakalamaya çalışan adamlar da tanıdım ben
Bilgisayarı detaylı inceleme imkanın var ise bir stres testine sok ekran kartı ve işlemci ne durumda onu iyice öğren aynı şekilde SSD lere de sağlık kontrolü yap işini görür bu bilgisayar. Sağlam ise bir sıkıntı yoksa alabilirsin.

Top Bottom