Peonta
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 98
- İsim
- Rüzgar
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim aga doğru en az 2 kat daha fazla şuan elimde olan laptop beni idare edemiyor maalesef basit işleri birkaç oyunu kaldırıyor ama arkadaşlarla bende birşeyler oynamak istiyorum yani beni valoya falan çağırıyorlar gelemiyorum falan hem bende kendim çok oyun oynayan biriyim zaten ağır sistem isteyen oyunlardan daha çok konsolda sorunlu veya düzgün çalışmayan yada olmayan oyunları oynayacam ve en azından başlangıç için bulduğum en iyisi bu fiyatına bakarsak özellikleEski meski hocam adam Kıbrıs da. Kıbrıs daki bilgisayar fiyatları da Türkiye nin 2-2.5 katı kadar. Adamın idareten de olsa bir bilgisayar ihtiyacı var.
Şu zamanda eski de olsa 1050 bile iş görüyor ki 580 1050 den daha güçlü bir kart dediğin gibi 1060 ile neredeyse aynı güçte. İşini görür diye düşünüyorum ve 9K Kıbrıs şartlarında böyle bir bilgisayar için bana göre fazla değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yarın bakmaya gidicem bana bunlar için programlar önerirseniz usb ye atayım gidince atarım hepsini yaparım şimdilik cpu-z var 1600 ün hangi versiyonu olduğunu öğrenmek içinBilgisayarı detaylı inceleme imkanın var ise bir stres testine sok ekran kartı ve işlemci ne durumda onu iyice öğren aynı şekilde SSD lere de sağlık kontrolü yap işini görür bu bilgisayar. Sağlam ise bir sıkıntı yoksa alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde şeyi sorcam rx 580 in driver'ı ne durumda?Bilgisayarı detaylı inceleme imkanın var ise bir stres testine sok ekran kartı ve işlemci ne durumda onu iyice öğren aynı şekilde SSD lere de sağlık kontrolü yap işini görür bu bilgisayar. Sağlam ise bir sıkıntı yoksa alabilirsin.