Halsiz
80+ Silver
Dahası
Tşk ederim ❤Ben linke giremiyorum telefona letgo olmadığı için tek diyebileceğim. Doğum günün kutlu olsun
Tşk ederim ❤Ben linke giremiyorum telefona letgo olmadığı için tek diyebileceğim. Doğum günün kutlu olsun
2 hafta önce sıfırı bu fiyata görmüştüm bu neymiş
sen mi dogru biliceksin ben mi?konsol alsat ı ile ugraştım.Niye yanlış bilgi veriyorsun adama nerede bulunuyor atsana bende alacağım o fiyata varsa adamı dolandırıcıya yönlendirmeden başka bir şey yapmıyorsunuz elindeki paradan olacak adam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayn atsana mesaj yazmak için yanlış saçma sapan bilgiler vermeyin adamı dolandırıcıya yönlendiriyorsunuz resmi satış fiyatı 9.500 10.000 bin TL olan konsol ayn var.
Kesinlikle PS4 Fat Parlak model almayınız elinizden geldiğince Fat ya da Slim modellere bakın arkadaşlar çok yanlış bilgi veriyorlar o fiyata satılan ilanlar hepsi dolandırıcı bulmanızın da imkansız zaten yok çünkü.
Ne gülüyorsun sıkıntılı mısın kardeşim cevap ver raporlanacaksın boş yere reaksiyon atma hem dolandırıcılığa yönlendiriyorsun yanlış bilgi vererek hem de gülüyorsun ayıp be cidden atsana bana bulduysan ilan linkini sana cevabını vereyim.
banlayın şunu yanlış bilgilendirme veriyor.3.500 TL PS4 Slim ilanı açan arkadaşı atar mısınız konuşacağım ilanı açan arkadaş ile.
-Akın Taşkan- sorununuz nedir neden gülücük atıyorsun kardeşim açıklarsan sevinirim bir türlü mantıklı bir anlamlandırma yapmaya çalışıyorum olmuyor bilgilendirir misiniz.
Arkadaşlar biz istemiyor muyuz 2017 deki fiyatına satılmasını saçma sapan gülücük atıp reaksiyon vermeyin mantıklı açıklamanız varsa yazın gülünç duruma düşüyorsunuz bir şey şey mi yazmış bu arkadaşlar doğrumu verdikleri bilgiler daha gelmişler haklı olduğumuz yazıda gülücük atıp ne yapmaya ya çalışıyorsunuz
falcoN1:2500TL civarı güzel Slim model bulursun.
priwchu:bence zorlasan pro bile bulursun o fiyata.
eğer bu arkadaşların yazdıklarını doğru olarak kabullenen varsa umarım dolandırılırken bu yazılar aklınıza gelir yada bozuk cihazı sattıklarında
da sizlere mesajımı da şu şekilde bitireyim .
seninle ugraşmaya ayırcak degersiz bir vaktim yok adamım.Millete yanlış bilgi verip bana mı bilgisiz diyorsun banlayın mı dedin cidden sen bana bu arada raporlandın. Atsana link terbiyesizlik yapma bu arada madem yazdığın mesajı doğru olduğunu iddia ediyorsun sen at bakim haklı olduğunu göster boş yorum yazma.
Kardeşim senin hayatın kadar konsol ticaretim oldu boş yapma @Yunus274 adam doğru bilgilendirme yapıyorsen mi dogru biliceksin ben mi?konsol alsat ı ile ugraştım.
banlayın şunu yanlış bilgilendirme veriyor.
3.500 TL PS4 Slim ilanı açan arkadaşı atar mısınız konuşacağım ilanı açan arkadaş ile.
-Akın Taşkan- sorununuz nedir neden gülücük atıyorsun kardeşim açıklarsan sevinirim bir türlü mantıklı bir anlamlandırma yapmaya çalışıyorum olmuyor bilgilendirir misiniz.
Arkadaşlar biz istemiyor muyuz 2017 deki fiyatına satılmasını saçma sapan gülücük atıp reaksiyon vermeyin mantıklı açıklamanız varsa yazın gülünç duruma düşüyorsunuz bir şey şey mi yazmış bu arkadaşlar doğrumu verdikleri bilgiler daha
Millete yanlış bilgi verip bana mı bilgisiz diyorsun banlayın mı dedin cidden sen bana bu arada raporlandın. Atsana link terbiyesizlik yapma bu arada madem yazdığın mesajı doğru olduğunu iddia ediyorsun sen at bakim haklı olduğunu göster boş yorum yazma.
Bu arada her yorumun altına Series S yazmayı unutma.