2. El PNY 3080 ti alınır mı? Furmark?

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar pny 3080ti ikinci el almayı düşünüyorum. Fiyat 14bin tl dediler. Kart 2 sene kullanılmış. İçi hiç açılmamış ve mining yapılmamış.
Furmark 4k çözünürlük testinde kart sıcaklığı %80-82
Hotspot sıcaklığı %94
Fps 100-120
Bazı modeller sıcak çalışıyormuş. Bu sıcaklıklar acaba normal mi?
Ryzen 7 5700x ile darboğaz olur mu?
2k monitörle kullanacağım.
Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

sıcaklıklar fazla. bakım gerekir. başka sıkıntısı yoksa fiyat fena değil

Kartı takıp direkt test yaptık. Driver falan güncellemek gerekirmiydi acaba?
Kartı taktıktan sonra test öncesi yapılması gereken herhangi bir prosedür var mı?

Arkadaşlar pny 3080ti ikinci el almayı düşünüyorum. Fiyat 14bin tl dediler. Kart 2 sene kullanılmış. İçi hiç açılmamış ve mining yapılmamış.
Hotspot sıcaklığı %94
Fps 100-120
Bakım gerekli karta

Macun değişimi sonrasi kendine gelir.
Alınabilir bi de oyun testi yap driver kurup.

Hotspot sıcaklığı %94
Fps 100-120
benim kartta 3080 ti ikinci el ve çok dikkatli bir şekilde aldım baya teste soktum kartı 2 seneye yakında sorunsuz bir şekilde kullanıyorum yüz yüze gidiceksin kart alırken fazla efendi davranmanı önermem yoksa enayi yerine koyabilir o kişi seni yerine, bozuk kartı satmasın sana

Kartı almaya karar verdim. Oyun testlerinde %70i geçmiyor sıcaklık. Furmark 25dklık testte 80dereceyi geçmedi. Hotspot ekstra (95-100 derece) ısınsada stres testlerinde ekstra yükselmeler normal gibi geldi.

Kartı almaya karar verdim. Oyun testlerinde %70i geçmiyor sıcaklık. Furmark 25dklık testte 80dereceyi geçmedi. Hotspot ekstra (95-100 derece) ısınsada stres testlerinde ekstra yükselmeler normal gibi geldi.
bakımını yaptır yine de

Arkadaşlar kartı evde denedim oyunlarda 82-85 derecede çalışıyor ve fanlar baya hızlı. 3080 ti da bu normal mi anlamadım. İade edicem sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim kartta 3080 ti ikinci el ve çok dikkatli bir şekilde aldım baya teste soktum kartı 2 seneye yakında sorunsuz bir şekilde kullanıyorum yüz yüze gidiceksin kart alırken fazla efendi davranmanı önermem yoksa enayi yerine koyabilir o kişi seni yerine, bozuk kartı satmasın sana
Sizin kart oyunlarda kaç derecede çalışıyor

Arkadaşlar kartı evde denedim oyunlarda 82-85 derecede çalışıyor ve fanlar baya hızlı. 3080 ti da bu normal mi anlamadım. İade edicem sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin kart oyunlarda kaç derecede çalışıyor
Kankam benim kart hotspotlarda maks 70 leri görüyor 75 leri geçmiyor soğutması iyi kartımın bakımlarını daha bu sene yaptım çoğu oyunda ortalama 65-70 derece çalışıyor kartı undervoltla kullanıyorum bu yüzden zaman zaman saatlerce oyun oynamadığım zaman 60-65 lerde kalıyor ama ortalama 60-70 arası denilebilir

Kankam benim kart hotspotlarda maks 70 leri görüyor 75 leri geçmiyor soğutması iyi kartımın bakımlarını daha bu sene yaptım çoğu oyunda ortalama 65-70 derece çalışıyor kartı undervoltla kullanıyorum bu yüzden zaman zaman saatlerce oyun oynamadığım zaman 60-65 lerde kalıyor ama ortalama 60-70 arası denilebilir
Undervoltun herhangi bir zararı olmuyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,241
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri