Yardım 2.el r7 9800x3d aldım yapmam gereken bi ayar varmı?

Reaksiyon skoru
66
merhaba 2.el ryzen 7 9800x3d aldım tl karşılığı 15700tl ye geliyor sizce fiyat nasıl ve sisteme taktıktan sonra biosdan vs yapmam gereken bi ayar varmı yoksa stok haliyle kullanabilirmiyim bu arada soğutucu thermalright perless assasin 120 SE aldım yeterli olur değilmi?
Anakart: Msi X870 tomahawk Mag Wifi

hocam isterseniz stok haliyle bir benchmarka ve stres testine sokun sıcaklığına ve performansına bakın. diğer kullanıcılarla arasında sırıtacak düzeyde fark var mı diye. pbo ayarı klasik +200mhz ekleme falan bunları yapabilirsiniz çok güçlü işlemci zaten fazla bir şeye ihtiyacı olmayacaktır

hocam isterseniz stok haliyle bir benchmarka ve stres testine sokun sıcaklığına ve performansına bakın. diğer kullanıcılarla arasında sırıtacak düzeyde fark var mı diye. pbo ayarı klasik +200mhz ekleme falan bunları yapabilirsiniz çok güçlü işlemci zaten fazla bir şeye ihtiyacı olmayacaktır
Hocam işlemci soğutucu daha gelmedi daha şuan test ettim bazı oyunlarda 95 dereceye kadar çıktı şuan o programda teste sokarsam sorun olabilir yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bide testi yaparken anakarta sadece 8x cpu güc girişini bagladım 2. 8x baglantı boş bu sorun olurmu?

Hocam işlemci soğutucu daha gelmedi daha şuan test ettim bazı oyunlarda 95 dereceye kadar çıktı şuan o programda teste sokarsam sorun olabilir yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bide testi yaparken anakarta sadece 8x cpu güc girişini bagladım 2. 8x baglantı boş bu sorun olurmu?
hocam stok soğutucuyla kullanmayın o işlemciyi yazık edersiniz. eğer kablo varsa takın hocam 2x8 istiyor olabilir o işlemci tam bilmiyorum ama zararı olmaz zaten kablo var takın

hocam stok soğutucuyla kullanmayın o işlemciyi yazık edersiniz. eğer kablo varsa takın hocam 2x8 istiyor olabilir o işlemci tam bilmiyorum ama zararı olmaz zaten kablo var takın
hocam 6 bakır borulu 1 120mm fanlı bi sogutucu var elimde işlemcide hafif oyun testleri yapıyorum cok kullanmıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,125
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri