2.El Ram Marka Model tavsiye

BeKo'O

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,427
250-340TL bandında DDR4 8GB en az 3000mHz ram arıyorum. OC ve kalite olarak önerebileceğiniz en iyi ramler nedir?
Aklımda Neo Forza & Patriot & Adata var.
Satan varsa kriterlerime göre özelden iletişime geçebilir.
2.El alınacak isteyen direkt link yollayabilir. (garanti şart değil ama olursa iyi olur) @RevDeisDou

Kingston-Crucial iyidir. Patirot'u hiç deneyimlemediğim için fikrim yok. Adata'da iyi diye duymuştum.
OC olarak yanlış bilmiyorsam (yanlışsam düzeltirseniz sevinirim :)) Crucial daha iyidi.

250-340TL bandında DDR4 8GB en az 3000mHz ram arıyorum. OC ve kalite olarak önerebileceğiniz en iyi ramler nedir?
2.El alınacak isteyen direkt link yollayabilir. (garanti şart değil ama olursa iyi olur) @RevDeisDou
Hocam bence ikinci el ya adama yazıp çipini öğrenerek alsan mükemmel olur mesela bir ilanda adama şu uyuglamayı kurup çipine bakar mısın de en azından iyi bir çipi olanı seçer alırsın oc da yapar keyfine bakarsın

Ben satıyorum istersen, corsair vengeance LPX 8gb 3000mhz. 340 TL. Samsun içi elden teslim edebilirim. Letgo linki bırakabilirim düşünürsen.

Ben satıyorum istersen, corsair vengeance LPX 8gb 3000mhz. 340 TL. Samsun içi elden teslim edebilirim. Letgo linki bırakabilirim düşünürsen.
Hocam 1.'si lpx model tercih etmiyorum çok söylenti var, 2. Bütçemi aşıyor, 3.'sü kocaelideyim ben :) Yine de teşekkürler

Reis bence 0 al ramde 2. El fiyatları 0 a çok yakın kafan rahat olur en azından

Letgoya girin. İllaki Crucial ram satan birine denk gelirsiniz. Mersinde bile çok fazla var.

Reis bence 0 al ramde 2. El fiyatları 0 a çok yakın kafan rahat olur en azından
Hocam sıfır ram piyasandan pek haberiniz yok galiba, 300 liraya anca 2.el alabilirim ki gayet güzel ramler var. sıfır kaliteli ramler en ucuz 400den başlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,029
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri