Ram slotunu bul.Ram slotlarının ram uzunluğunda aralarında boşluk olması lazım.Onların başında ise kulakçık dediğimiz plastik parça bulunur.Her iki taraf için.Kulakçıkları kaldır ve raminin boşluklarına dikkat ederek tak.Hizaladıktan sonra bastır tık sesi gelecek bir daha bastırdığın zaman kulakçık kendini kapatır ve RAM'in montajlanmış olur..merhaba arkadaşlar 2.el ram aldım fakat nasıl takıcağımı bilmiyorum yardım edermisiniz
anakartım m5a97 le r2.0
taktıktan sonra ne yapıcam ?Ram slotunu bul.Ram slotlarının ram uzunluğunda aralarında boşluk olması lazım.Onların başında ise kulakçık dediğimiz plastik parça bulunur.Her iki taraf için.Kulakçıkları kaldır ve raminin boşluklarına dikkat ederek tak.Hizaladıktan sonra bastır tık sesi gelecek bir daha bastırdığın zaman kulakçık kendini kapatır ve RAM'in montajlanmış olur..
Biosa gir ve kontrol et onada girmeyi biliyorsundur herhaldetaktıktan sonra ne yapıcam ?
benim ramim 8 gb 800mhz aldığım 4gb 1333mhz bişey yapmam gereklimi ikiside farklı markaBiosa gir ve kontrol et onada girmeyi biliyorsundur herhalde
Hmm valla 800mhz lik rami 1333 yapamazmısın biostan yapamazsan sorun yok aç pc yi kullanbenim ramim 8 gb 800mhz aldığım 4gb 1333mhz bişey yapmam gereklimi ikiside farklı marka
nasıl yapıcamHmm valla 800mhz lik rami 1333 yapamazmısın biostan yapamazsan sorun yok aç PC yi kullan