Yardım 2. El RTX 2060'a 4.700 TL verilir mi?

Reaksiyon skoru
82
Beyler 2 yıllık garantisi bitmis içi açılmamış Mining Yapılmamış kutusu faturası duran asus dual rtx 2060 oc 6gb çift fanlı ekran kartı alınirmi
Fiyat 4.700 tl

Alınabilir gibi duruyor pazarlık yapmaya çalış.

Öğrenci olduğundan bi ödemesi varmış yapamıyor oda onun için satıyormuş sistemini dağıtmış öyle dedi
Anladım hocam ama bazen Amazon da bir kere 3400 tek fanlı rtx 2060 geldi ara sıra onu söyleyeyim. Bence başka rog strix bul ben bulmuştum ama ekran kartım var 300 daha çok rog al .

Anladım hocam ama bazen Amazon da bir kere 3400 tek fanlı rtx 2060 geldi ara sıra onu söyleyeyim. Bence başka rog strix bul ben bulmuştum ama ekran kartım var 300 daha çok rog al .
2 elde roglar çok pahalı oluyor bu alinabilirmi sence amacındaki tek fanlilarida almak istemiyor pek işi problemi oluyor

2 elde roglar çok pahalı oluyor bu alinabilirmi sence amacındaki tek fanlilarida almak istemiyor pek işi problemi oluyor
Tabii alınır bende 1660 ti var dual gayet iyi sıcaklık değerleri var.al gitsin o zaman.Ama yine söylüyorum 5000 bine rog al bence.

Ne alınması?Kesinlikle alınmaz .
Kartın garantisi bitmiş daha bir de 4700 mü istiyor ?

O karta o para verilmez ,6600xt'lere yönelin performans farkına değer.

Bahsettiğiniz kartın ederi maks 4k.

Bu fiyata varmıdır 6600xt
Tabii ki var ,4800'e sıfır 6600XT aldı insanlar geçenlerde.

Aman diyeyim o parayı o karta vermeyin,yukarıdaki arkadaş piyasadan bir haber bir şeyler yazmış geçmiş.

Gaming Gecelerini ve genel indirimleri takip edin rahatlıkla bulursunuz.

Tabii ki var ,4800'e sıfır 6600XT aldı insanlar geçenlerde.

Aman diyeyim o parayı o karta vermeyin,yukarıdaki arkadaş piyasadan bir haber bir şeyler yazmış geçmiş.

Gaming Gecelerini ve genel indirimleri takip edin rahatlıkla bulursunuz.
Yola çıkacakdim bugün sağolun

Geri