2. EL RX 7800 PC ALINIR MI?

repost

80+
Reaksiyon skoru
0
Yakın zamanda bir pc alacağım, sıfırları cok pahalı oldugu için 2. el arıyorum. Fırsat ilanlar bekliyorum, acele etmiyorum. Yakın zamanda RX 7800, Ryzen 5 5600 16gb ram bir sistem buldum, arkadaş monitörü de verecek. Testlerini falan istedim, ekran kartı 10 dakika furmark testinde 80 derece görüyor. Biliyorum bu sayılar çok yüksek, muhtemelen mining yapılmış ancak bakımlarını vs yapsam. 2K kullanımda işlemcinin sorun yaratacağını da çok düşünmüyorum ve bu sistem için 30 istiyordu ancak 27ye kadar inmeyi başardım hatta para konusunda sorun yaşarsam daha da düşebileceğini söyledi. monitör + 7800 xt ve r5 5600 bir sistemi biraz daha düşürdüğüm takdirde 26kya alınır mı? anakartın ısı sorunu olmasına rağmen?

o sıstemı satarkende sıkıntı yasarsın bakımlarını yapıp 2k da kullanırsında 7800xt cok eskı bı kart degıl acılmıs oldugu ıcın ınsanların tamır gordu dusuncesı bakımları yapılması ıcın acıldıdan baskın gelecektır

o sıstemı satarkende sıkıntı yasarsın bakımlarını yapıp 2k da kullanırsında 7800xt cok eskı bı kart degıl acılmıs oldugu ıcın ınsanların tamır gordu dusuncesı bakımları yapılması ıcın acıldıdan baskın gelecektır
acıkcası satma kısmını özellikle suan cok düsünmüyorum, satarken olanları söylerim almak isteyen alır zaten uzun bir süre kullanacağımı düşünüyorum yetersiz geldiği yerde ddr5e güncellersem sorun kalmaz diye düşünüyorum kafamın takıldıgı nokta bakımlarını yapmam bu sıcaklıgı ne kadar düşürür?

acıkcası satma kısmını özellikle suan cok düsünmüyorum, satarken olanları söylerim almak isteyen alır zaten uzun bir süre kullanacağımı düşünüyorum yetersiz geldiği yerde ddr5e güncellersem sorun kalmaz diye düşünüyorum kafamın takıldıgı nokta bakımlarını yapmam bu sıcaklıgı ne kadar düşürür?
orası bakımdan sonra gorulur
diğer parcalar neler sistemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,659
Üyeler
188,142
Son üye
NaosLuna