Neler Yeni

Çözüldü✓ 2. El rx590 alıyorum önerileriniz

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Ne buluyonuz anlamiyorum ki 6xxx serisinden öncesi çöp ( 6xxx serisi ve sonrasini seviyorum fan boy luk yok kipss 😉😉)
Ben insan olarak düşündüğümde nvidiayı zengin ve umursamaz birisi amd ise insan olsaydı fakir ve orta kitleye hitap eden direnişçi adam gibi adam olurdu. Benim fikrim bu :D shxsnxn

Hasan344

80+ Gold
Sadece bursa içi bakıyorumda
Param guvende ile gtx1660s falan bulursanız daha iyi olur o fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne buluyonuz anlamiyorum ki 6xxx serisinden öncesi çöp ( 6xxx serisi ve sonrasini seviyorum fan boy luk yok kipss 😉😉)
Her kart dediğin gibi kötü olmuyor. Rx570 kullanıcıyım ve hala canavar gibi her oyunu oynatıyor. Evet watmann gibi hatalar bir çok kişide sorun oluyor ama ben sadece 3 kere watmann yedim.

egebaranakk0

80+ Silver
Param guvende ile gtx1660s falan bulursanız daha iyi olur o fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her kart dediğin gibi kötü olmuyor. Rx570 kullanıcıyım ve hala canavar gibi her oyunu oynatıyor. Evet watmann gibi hatalar bir çok kişide sorun oluyor ama ben sadece 3 kere watmann yedim.
Hocam watman dan değil kral performans dan da değil yazılım ve sunduğu özellikler misal nvidia digital vibrance ve amd doygunluk bir değil ayni şekilde etki etmiyor çözünürlük ana ekranda kullandırmıyor ben valo oynarken ikisini bi anda kullanamiyorum mal ediyor bunun gibi vs vs ancak f/p olarak tasfir ediyorum güç filan taş gibi ancak ısınamıyorum

Hasan344

80+ Gold
Hocam watman dan değil kral performans dan da değil yazılım ve sunduğu özellikler misal nvidia digital vibrance ve amd doygunluk bir değil ayni şekilde etki etmiyor çözünürlük ana ekranda kullandırmıyor ben valo oynarken ikisini bi anda kullanamiyorum mal ediyor bunun gibi vs vs ancak f/p olarak tasfir ediyorum güç filan taş gibi ancak ısınamıyorum
Bende AMD denetim masasını daha kullanışlı buluyorum. Arayüzü falan daha modern ve kolay geliyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
sağol abim cekiyoz abim sağol

Ben insan olarak düşündüğümde nvidiayı zengin ve umursamaz birisi amd ise insan olsaydı fakir ve orta kitleye hitap eden direnişçi adam gibi adam olurdu. Benim fikrim bu :D shxsnxn
Al düzgün pazarlık yap 2100 falan iner yüksek ihtimal rx590a o parayı verme

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

egebaranakk0

80+ Silver

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
1 yıldır kullanmıyor bakım lazım sıkıntı çıkar diye bakmak istemdim
Kanka ne bakımı ? Furmark testlerini istersin orda zaten herşeyi çıkıyor.O ilana bir yazın furmark testlerini atsın whatsapptan.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Kanka ne bakımı ? Furmark testlerini istersin orda zaten herşeyi çıkıyor.O ilana bir yazın furmark testlerini atsın whatsapptan.
Valla benim kenarıda duran pentium pc kasası içi gibi tozlu kartın içerisinden örümcek yarasa falan çıkabilir. Ayriyetten adam çalıştırdım falan yazmamış büyük ihtimal bozuk o yüzden satıyor

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Bursadayım sahibindende 2500 TL'ye rx590 buldum sinerjiden 2019 yılında hazır sistem olarak alınmış ihtiyacı olmadığı için satılığa koymuş konuşup anlaştım yarın 2200 TL'ye alıcam sizce değer mi?
msi armor mu?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave