Neler Yeni

2.el S23 almak mantıklı mısır ya da öneriniz?

Mepotant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Bütçe
24000
Şuan aktif olarak iphone8 kullanıyorum önceden iphone12 kullanıyordum ama apple fiyatları aşırı pahalı olduğundan Samsung a geçmeyi düşünüyorum gidip yd 15 alman yerine 2. El 11 ay garantili s23 24k civarı ne dersiniz anlayan kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
_berdan_
Şuan aktif olarak iphone8 kullanıyorum önceden iphone12 kullanıyordum ama apple fiyatları aşırı pahalı olduğundan Samsung a geçmeyi düşünüyorum gidip yd 15 alman yerine 2. El 11 ay garantili s23 24k civarı ne dersiniz anlayan kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim
Sıfır s24 fe de alabilirsin. Bataryası iyi durumdaysa s23 de olur veya 2. El iPhone 13 de öneririm 27 bine falan

Mepotant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır s24 fe de alabilirsin. Bataryası iyi durumdaysa s23 de olur veya 2. El iPhone 13 de öneririm 27 bine falan
Maalesef o fiyatlara çıkamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

S24fe çok büyük geliyor bana ve gözüme şık gözükmediği için tercih etmedim

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
ilyas koç
Ben kullanıyorum, öneririm.

Panel kalitesi, kamerası, batarya performansı gayet iyi. Note 8 Prodan geçtim, başta ufak geldi ama alışınca kullanımı çok daha rahat geliyor.

Başkaları yaşamış mı araştırmadım ama benim sevmediğim tek tarafı wifi daki gecikme. Ekranı kapatıp tekrar açtığınızda telefon wifi a bağlı olsa da internet bağlantısı ilk 10-15 sn gelmiyor. Evdeki diğer telefonlarda bunu yaşamadım modemle alakalı değil, bence s23 le alakalı bi durum

Birde ekran koruyucu taktığında parmak izi okuyucunun düzgün çalışmadığını yazanlar olmuş. Ben ekran koruyucusuz kullanıyorum ama çizilmememsi için özen gösteriyorum. 8-9 ay oldu kılcal çizik vs yok.

BabaVoss7

80+ Silver
Ben kullanıyorum, öneririm.

Panel kalitesi, kamerası, batarya performansı gayet iyi. Note 8 Prodan geçtim, başta ufak geldi ama alışınca kullanımı çok daha rahat geliyor.

Başkaları yaşamış mı araştırmadım ama benim sevmediğim tek tarafı wifi daki gecikme. Ekranı kapatıp tekrar açtığınızda telefon wifi a bağlı olsa da internet bağlantısı ilk 10-15 sn gelmiyor. Evdeki diğer telefonlarda bunu yaşamadım modemle alakalı değil, bence s23 le alakalı bi durum

Birde ekran koruyucu taktığında parmak izi okuyucunun düzgün çalışmadığını yazanlar olmuş. Ben ekran koruyucusuz kullanıyorum ama çizilmememsi için özen gösteriyorum. 8-9 ay oldu kılcal çizik vs yok.
lansmandan beri 2 ksür yıldır s23 kullanıyorum hiç öyle bişey yaşamadım normal değil zten o.
Tavsiye ederim daha net 4-5 sene sıkıntısız gideri olan telefon.

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
_berdan_
Maalesef o fiyatlara çıkamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

S24fe çok büyük geliyor bana ve gözüme şık gözükmediği için tercih etmedim
O zaman s23 iyidir ama batarya nasıl kontrol ediliyor bilmiyorum Android'de belli oluyor mu iPhone daki gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,600
Üyeler
171,062
Son üye
yusuf talha akbal
Top Bottom