Neler Yeni

2.El Satışta Dolandırılma İhtimalim Var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Konuşmayı kaybetme elinde bulunsun ne olur ne olmaz ama herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum olay belli süreç belli.
Ne kadar etik bilmiyorum ama ses kaydı dahi var o konuda sıkıntı olmaz diye düşündüm

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Ne kadar etik bilmiyorum ama ses kaydı dahi var o konuda sıkıntı olmaz diye düşündüm
Yani ondan ötürü bütün ipler sizin elinizde kaybetmeyin zamanı tarihi vsvs elinizde kanıt var doğrusu şüpheleniyor insan ister istemez iyi insanlarla karşılaşmayı denk gelmek dileğiyle. Ben ürünler yolladım genelde hepsinden sevap point kastım gani gani kullan bereket versin vsvs sen iyi niyetli ol da boşver karşıdakinin kötülüğü sadece yaptığı kötülükle kalır iyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Vallaha böyle bir durumda bile güven kokusu alamıyorken sahibinden param güvende üzerinden veya başka bu tarz uygulama sürecin de nasıl güven olacak bilmiyorum doğrusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani gelmedi diyebilme hakkı doğuyor netice de.
Ancak kendi kargolama mı istediği yere kargo götürdü mü ben ürünü yollamış oluyorum :( ulan stres yaptık bütün gün neyse yardımlarınız için teşekkür ederm :)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Bende ekran kartı satacağım böyle içim de garip his var.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
En İyi Cevap
3
Ucuza sattım bide 2 ay satılmadı benim bahtsızlığım herhalde birde parayı yollarken açıklamaya yazdırdım nikon d5300 ödemesidir diye hemen çektim parayı sonra kargoladım
hocam yazdırmasan hiçbir şey yapamazdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
hocam yazdırmasan hiçbir şey yapamazdı
nasi? valla anlamadım ne dediğini :) ama araştırdım bana öğretmen olduğunu okul için alacağını söylemişti araştırdım bana paraya atan kişinin ismi o köydeki okuldaki öğretmenle aynı birde okulda 2015 yılında fotoğraf sergisi düzenlemiş kendisi eğer bahsettiği kişiyse harbiden bu işte güven zor oluyor çok kere yaptım ama bu kadar stres olmadım

En İyi Cevap
3
nasi? valla anlamadım ne dediğini :) ama araştırdım bana öğretmen olduğunu okul için alacağını söylemişti araştırdım bana paraya atan kişinin ismi o köydeki okuldaki öğretmenle aynı birde okulda 2015 yılında fotoğraf sergisi düzenlemiş kendisi eğer bahsettiği kişiyse harbiden bu işte güven zor oluyor çok kere yaptım ama bu kadar stres olmadım
Açıklama yazılmazsa makine için attığını söyleyemez. Hatta dolandırıcılar dolandırırlen hep açıklamayı boş bırakınız der :D

Top Bottom