YokEdici123
80+
Merhaba alınır mı bu ürün? Testlerden fazla anlamıyorum yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler.
bence alma
Merhaba alınır mı bu ürün? Testlerden fazla anlamıyorum yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler.
Niye kanka ?bence alma
oyun depolamak için mi alacaksınNiye kanka ?
İçerisinde sadece bahsettiğim oyunlar olacak. Ssdye sadece valorant kuracağım. Harddiskin İçeresine gta 5 assetto corsa ets 2 forza horizon 4 E football 2024 dying light kuracağım dying lightı bitirdikten sonra silerim. E footballdan emin değilim belki yüklemem.oyun depolamak için mi alacaksın
Bad sector testi nedir ? hocam nerden yapabilirim?Daha yeni sattım 350tl'ye 1 tb wd harddiski, benim ki ucuza gitmiş, harddiske çok para verilmez 450 TL bile fazla, %100 sağlık %100 performans 2-3 saat bad sector testi yapsın öyle al, kafan rahat eder, %0.1 badsector filan çıkarsa fiyat düşür 300tl'ye al mis gibi
Dış etmenlerden dolayı sıcaklık, darbe vb sorunlar varsa, bu test sayesinde herhangi bozulma vb varsa öğreniyorsun. Hdtune programından error scan kısmından, quick scan tikli olmayacak, yaklaşık 1 tb 3 saat sürer, çok acil değilse, satıcı testi yapsın, ilana eklesin.Bad sector testi nedir ? hocam nerden yapabilirim?
Tamamdır saolun baktım sımdı uygulamaya anladım herşeyi iyi akşamlar.Dış etmenlerden dolayı sıcaklık, darbe vb sorunlar varsa, bu test sayesinde herhangi bozulma vb varsa öğreniyorsun. Hdtune programından error scan kısmından, quick scan tikli olmayacak, yaklaşık 1 tb 3 saat sürer, çok acil değilse, satıcı testi yapsın, ilana eklesin.