Neler Yeni

2.El Seagate Alınır mı?

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun depolamak için mi alacaksın
İçerisinde sadece bahsettiğim oyunlar olacak. Ssdye sadece valorant kuracağım. Harddiskin İçeresine gta 5 assetto corsa ets 2 forza horizon 4 E football 2024 dying light kuracağım dying lightı bitirdikten sonra silerim. E footballdan emin değilim belki yüklemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cevap verirmisiniz aciliyeti varda biraz.

Son düzenleme:

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Daha yeni sattım 350tl'ye 1 tb wd harddiski, benim ki ucuza gitmiş, harddiske çok para verilmez 450 tl bile fazla, %100 sağlık %100 performans 2-3 saat bad sector testi yapsın öyle al, kafan rahat eder, %0.1 badsector filan çıkarsa fiyat düşür 300tl'ye al mis gibi :D

Daha yeni sattım 350tl'ye 1 tb wd harddiski, benim ki ucuza gitmiş, harddiske çok para verilmez 450 TL bile fazla, %100 sağlık %100 performans 2-3 saat bad sector testi yapsın öyle al, kafan rahat eder, %0.1 badsector filan çıkarsa fiyat düşür 300tl'ye al mis gibi :D
Bad sector testi nedir ? hocam nerden yapabilirim?

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Bad sector testi nedir ? hocam nerden yapabilirim?
Dış etmenlerden dolayı sıcaklık, darbe vb sorunlar varsa, bu test sayesinde herhangi bozulma vb varsa öğreniyorsun. Hdtune programından error scan kısmından, quick scan tikli olmayacak, yaklaşık 1 tb 3 saat sürer, çok acil değilse, satıcı testi yapsın, ilana eklesin.

Dış etmenlerden dolayı sıcaklık, darbe vb sorunlar varsa, bu test sayesinde herhangi bozulma vb varsa öğreniyorsun. Hdtune programından error scan kısmından, quick scan tikli olmayacak, yaklaşık 1 tb 3 saat sürer, çok acil değilse, satıcı testi yapsın, ilana eklesin.
Tamamdır saolun baktım sımdı uygulamaya anladım herşeyi iyi akşamlar.

Top Bottom