Ama Hocam ilden İle Nasıl Güvenicez ?Nasıl yani parça parça mi? Letgo, sahibinden olabilir
aynen parça parçaNasıl yani parça parça mi? Letgo, sahibinden olabilir
Deneyip alın çevrenizdenAma Hocam ilden İle Nasıl Güvenicez ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen parça parça
Sahibinden ile get yapabilirsinizAma Hocam ilden İle Nasıl Güvenicez ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen parça parça
Hocam selam. Konuyu alakasız bir şekilde işgal ediyorum affola. Get'in olayı tam olarak nedir?Get olmadan 2.el sipariş vermeyin
Get satici kargo bilgilerini size veriyor ve kargoyu onaylayana kadar saticiya para gitmiyor buda parayı güvence altına alıyor.Hocam selam. Konuyu alakasız bir şekilde işgal ediyorum affola. Get'in olayı tam olarak nedir?
sahibinden.com Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır. Satın aldığınız ürünün kargo bilgisini takip edebilir, teslim aldığınız ürünü inceleyip istediğiniz özelliklerde değilse iade ederek paranızı geri alabilirsiniz.Hocam selam. Konuyu alakasız bir şekilde işgal ediyorum affola. Get'in olayı tam olarak nedir?
Get satici kargo bilgilerini size veriyor ve kargoyu onaylayana kadar saticiya para gitmiyor buda parayı güvence altına alıyor.
Anladım teşekkürler. Yani güvenlik için bir nevi aracılık sistemi.sahibinden.com Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır. Satın aldığınız ürünün kargo bilgisini takip edebilir, teslim aldığınız ürünü inceleyip istediğiniz özelliklerde değilse iade ederek paranızı geri alabilirsiniz.