Neler Yeni

2.El Snopy V5H alınır mı ? (200 TL)

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Merhaba arkadaşlar bulunduğum şehirde 200 TL ye Snopy V5H direksiyon seti buldum (direksiyon + el freni + vites + pedal) sizce bu fiyata alınır mı ?

0 fiyatı 500 TL den başlıyor.

Son düzenleme:

Lillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Arda
Aynı ürünü 5-6 ay önce pedalsız 100 TL'ye satmıştım bu kadar arttı mı fiyatlar :D Önermem bu arada dandik bir direksiyon. 2-3 hafta oynarsınız sonra dolaba atarsınız.

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı ürünü 5-6 ay önce pedalsız 100 TL'ye satmıştım bu kadar arttı mı fiyatlar :D Önermem bu arada dandik bir direksiyon. 2-3 hafta oynarsınız sonra dolaba atarsınız.
Hocam yine olsun hevesimi alayım yeter, hangi oyunları oynadınız hocam biraz aydınlatırmısınız ?

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
.
Merhaba arkadaşlar bulunduğum şehirde 200 TL ye Snopy V5H direksiyon seti buldum (direksiyon + el freni + vites + pedal) sizce bu fiyata alınır mı ?

90 derece sanırım keyif alamazsınız,en azından 270 derece varsa ondan bulup alın.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Müq 👌 direksiyon

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Alınmaz. Git şok a 200 tl ye abur cubur al daha iyi. 180 derece ffb yok. Debriyaj yok vites yok hiç bir şey yok. En kötü logitech momo ya bakın derim. Bütçe o kadar çıkmaz ise almayın direk o parayı başka bir şey için kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Çoook dandik ve hissiyatsız bir set. Vites değil bildiğin 1TL'lik kumanda tuşu var.

Onun yerine ikinci el DS4-XONE Gamepad al, daha iyidir.

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Alınmaz. Git şok a 200 TL ye abur cubur al daha iyi. 180 derece ffb yok. Debriyaj yok vites yok hiç bir şey yok. En kötü logitech momo ya bakın derim. Bütçe o kadar çıkmaz ise almayın direk o parayı başka bir şey için kullanın.
Vites var el freni var debriyaj yok.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Vites var el freni var debriyaj yok.
Vites dediğiniz şey vites değil bir kere. Size h shifter lazım. El freni de benim kendim yapabileceğim türden bir şey. Tuşlu el frenleri yapmak basit. Yani vites ve el freninin adı olsada varlığı yok. Debriyaj olmadığı için yine adı olan vitesin bir anlamı yok. Direksiyon 180 derece. Araba bilip daha önce kullandı iseniz ki kullanmanıza bile gerek yok azıcık sağa veya sola çevirdiğinzde tak vurcak sınıra. Fbb de yok ki hissiyat versin. Yani hocam seçim size kalmış ama ben almazdım. Üstüne ya biraz daha koyun logitech momo bakın(piyasası ne kadar bilmiyorum ama en ucuz o olmalı diğer direksiyon setlerine göre) ya da o parayı başka bir şey için kullanın.

Top Bottom