Neler Yeni

Logitech DFGT Alınır Mı ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
özele link atim mi forza için
crack oynamayı bende biliyom :D siteler varda iyi sen genede at bakam
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha iyi yok hocam
kanka bir foto daha atacam baksana müsaitsen

crack oynamayı bende biliyom :D siteler varda iyi sen genede at bakam

kanka bir foto daha atacam baksana müsaitsen
Screenshot_20231125_134441_com.sahibinden.jpg

Arkadaş Full Deri Kaplamış Bide @M-Q^GÖKTÜRK

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan

Yasin Çınar

80+ Bronze
diyor kendisi temazlık felan yapmıyor ama bu fiyata daha iyisi varsa at abi ya vitesli böyle (H Vites Değil)

kanka vitesi yok ve bütçe olarak aşıyor biraz ya
v900s'te f1 vites var. Dfgt'de ki h vites olmadığı için pek bir farkı da olmuyor hatta v900s'teki daha rahat. Dfgt'nin temiz ve çalışmayan aksamı olmadığına eminsen alabilirsin. Bir de alırken inceleme imkanın da pek olmayacak o yüzden çok dikkatli ol bozuk çıksa yaptıramayadabilirsin dfgt'nin parçası zor bulunur.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
v900s'te f1 vites var. Dfgt'de ki h vites olmadığı için pek bir farkı da olmuyor hatta v900s'teki daha rahat. Dfgt'nin temiz ve çalışmayan aksamı olmadığına eminsen alabilirsin. Bir de alırken inceleme imkanın da pek olmayacak o yüzden çok dikkatli ol bozuk çıksa yaptıramayadabilirsin dfgt'nin parçası zor bulunur.
v900s te ffb motoru dahi yok çok eski teknoloji

Yasin Çınar

80+ Bronze
bu arada bende direksiyon alacaktım sonradan kendim yapmaya karar verdim. Biraz garip gelebilir ama yapan ve başarılı olan çok fazla kişi var youtubedan araştırabilirsin öyle de yapabilirsin force feedbackli direksiyonu yaklaşık 2k'ya yapmayı planlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
hocam 2 defa dfgt sahibi oldum birini yaktım hatta kaç sene oluyor daha sonra g25 kullandım 2 defa da t300rs gt sahibi oldum bunların hepsini kullanmış denemiş birisi olarak başlangıç için dfgt en mantıklısı olur senin için bütçene de uyuyorsa al bence temizini bulursan iyi olur tabii ki ama zor biraz çevrede tamircisi vs bulunuyor çok ağır bir problem olmadığı sürece halledersin ayrıca da biraz sesli çalışır evin müsaitse odan varsa alabilirsin onun dışında rampage falan bulaşma uzak dur

Yasin Çınar

80+ Bronze
v900s te ffb motoru dahi yok çok eski teknoloji
evet v900s kesinlikle iyi bir direksiyon değil ama ikinci el direksiyon almaya tercih ederim. Alacak arkadaşın inceleme imkanı da pek olmayacak gibi gözüküyor. (Evine vs. gitmesi gerekiyor incelemesi için.)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
evet v900s kesinlikle iyi bir direksiyon değil ama ikinci el direksiyon almaya tercih ederim. Alacak arkadaşın inceleme imkanı da pek olmayacak gibi gözüküyor. (Evine vs. gitmesi gerekiyor incelemesi için.)
ikinci el DFGT kesinlikle kalitesiz bir direksiyondan daha iyidir ffbsi olmaya direksiyonla oynanan oyunda zavk alamazsınız heleki ets tarzı bi oyun falansa

Yasin Çınar

80+ Bronze
ikinci el DFGT kesinlikle kalitesiz bir direksiyondan daha iyidir ffbsi olmaya direksiyonla oynanan oyunda zavk alamazsınız heleki ets tarzı bi oyun falansa
iyi kullanılmışsa iyidir inceleme imkanının oldukça kısıtlı olduğu bir ürün olduğu için bozuk ürün gelme olasılığı da oldukça yüksek. Fakat direksiyon genel olarak v900s'ten tartışmasız çok daha iyi.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
iyi kullanılmışsa iyidir inceleme imkanının oldukça kısıtlı olduğu bir ürün olduğu için bozuk ürün gelme olasılığı da oldukça yüksek. Fakat direksiyon genel olarak v900s'ten tartışmasız çok daha iyi.
Hocam inceleme olasılığım var evine gidecem param güvende yok zaten

@M-Q^GÖKTÜRK Peki Bu Kalitede Başka Önerin Var Mı Bu Fiyat Bandında Çünkü Mersinde Tek Satan Bu

@M-Q^GÖKTÜRK Peki Bu Kalitede Başka Önerin Var Mı Bu Fiyat Bandında Çünkü Mersinde Tek Satan Bu
Peki Bu Kalitede Başka Önerin Var Mı Bu Fiyat Bandında Çünkü Mersinde Tek Satan Bu @Yasin Çınar

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan

Peki Bu Kalitede Başka Önerin Var Mı Bu Fiyat Bandında Çünkü Mersinde Tek Satan Bu @Yasin Çınar
bu kalitede bu paraya başka direksiyon yok eğer mersinde arıyorsanız buna bakın daha iyisi zor

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047