Neler Yeni

2.El Snopy V5H alınır mı ? (200 TL)

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Vites dediğiniz şey vites değil bir kere. Size h shifter lazım. El freni de benim kendim yapabileceğim türden bir şey. Tuşlu el frenleri yapmak basit. Yani vites ve el freninin adı olsada varlığı yok. Debriyaj olmadığı için yine adı olan vitesin bir anlamı yok. Direksiyon 180 derece. Araba bilip daha önce kullandı iseniz ki kullanmanıza bile gerek yok azıcık sağa veya sola çevirdiğinzde tak vurcak sınıra. Fbb de yok ki hissiyat versin. Yani hocam seçim size kalmış ama ben almazdım. Üstüne ya biraz daha koyun logitech momo bakın(piyasası ne kadar bilmiyorum ama en ucuz o olmalı diğer direksiyon setlerine göre) ya da o parayı başka bir şey için kullanın.
Hocam Logitech momo almaya bütçem yetmiyor :( fiyatları 450 TL den başlıyor (2.el)
Mesaj otomatik birleştirildi:

azıcık sağa veya sola çevirdiğinzde tak vurcak sınıra.
O ayarlanıyor hocam.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Hocam Logitech momo almaya bütçem yetmiyor :( fiyatları 450 TL den başlıyor (2.el)
Biliyorum hocam fiyatları buna göre fazla. Ama cidden zevk almazsınız ondan. Ben daha önce g27 kullandım. Ve hani hakikaten tadı öyle çıkar direksiyon setinin. Bir gaza gelceksiniz bir kırcaksınız direksiyonu anam o da ne direksiyon seti 180 derece en basitinden. Yani biriktirebiliyorsanız biriktirin ve hiç değlse 900 derece olan momo yu alın.

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Biliyorum hocam fiyatları buna göre fazla. Ama cidden zevk almazsınız ondan. Ben daha önce g27 kullandım. Ve hani hakikaten tadı öyle çıkar direksiyon setinin. Bir gaza gelceksiniz bir kırcaksınız direksiyonu anam o da ne direksiyon seti 180 derece en basitinden. Yani biriktirebiliyorsanız biriktirin ve hiç değlse 900 derece olan momo yu alın.
Hocam Logitech Momo da vites veya el freni bulunuyor mu ?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Hocam Logitech Momo da vites veya el freni bulunuyor mu ?
Vites snopy deki türden diye biliyorum yine debriyaj yok. Ama 900 derece ayrıca emin olmamakla birlikte ffb var diye biliyorum. Yine pedallar snopy nin aksine tuş değil analog olabilir.(emin değilim hiç momo almaya niyetim olmadığı için araştırmadım ama %75 böyledir. En kötü siz araştırın. ) El frenine kanmayın hocam. Bende kendi g27 im için kendime el freni yapmıştım. Ve snopy de ki ne ise bendeki de o kalitedeydi. Analog değil tuş o el freni dediğiniz.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Aynı ürünü 5-6 ay önce pedalsız 100 TL'ye satmıştım bu kadar arttı mı fiyatlar :D Önermem bu arada dandik bir direksiyon. 2-3 hafta oynarsınız sonra dolaba atarsınız.
Şu yorumlara hastayım ya. Önereceğiniz direksiyonlar bu ürünün 5 katı. Sanki 50-60₺ üstüne çok daha iyi önerilenleri varda bunu önermiyor. Çok garipsiniz

Top Bottom