Realme Gt 2 o fiyat bandın da alabileceğin en iyi telefonlardan biri sıfır istersen.Arkadaşlar 12-13 bin arası bütçem var 2.el ne alabilirim sıfır demiyorum çünkü sıfırlar çok pahalı. Öncelik verdiğim özellikler islemci ve batarya kamera falan önemli değil bir de lütfen iPhone önermeyin arkadaşlar.
Eşim kullanıyor s20fe snapdragonlu versiyonunu ilk çıktığında almıştık hala çok memnun ama 2020 nin cihazı gt2 ye göre özellik olarak geride. Şahsen gt2 tercih etmek daha doğru olur.Suan 9999 TL ye s20 fe snapdragon 856g var o nasıl
SIzi dinledim Gt 2 aldim hocam 2.elden 23 ay garantili 12 ram 256 gb hafiza Beyaz 11.000 tl iyi mi?Eşim kullanıyor s20fe snapdragonlu versiyonunu ilk çıktığında almıştık hala çok memnun ama 2020 nin cihazı gt2 ye göre özellik olarak geride. Şahsen gt2 tercih etmek daha doğru olur.
İyi fiyat ama YD Redmi K60 baksaydın keşke. Hayırlı olsun.SIzi dinledim Gt 2 aldim hocam 2.elden 23 ay garantili 12 ram 256 gb hafiza Beyaz 11.000 TL iyi mi?
qnq onların imei fln uçmuomu güncellemede vb, benim mi8 se var yurtdışı onunki uçmuyor mesela, ama şuan güncel cihazlarınki uçuyor ve iğrenç bir durum.İyi fiyat ama YD Redmi K60 baksaydın keşke. Hayırlı olsun.
K60'a Direnç ile IMEI atıldığından uçmuyor IMEI.qnq onların imei fln uçmuomu güncellemede vb, benim mi8 se var yurtdışı onunki uçmuyor mesela, ama şuan güncel cihazlarınki uçuyor ve iğrenç bir durum.
hee,annem abime bitane redmi note 11e almış, güncelleme bile yapılmıyor ondan sordum.K60'a Direnç ile IMEI atıldığından uçmuyor IMEI.