sametirmak63
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Merhabalar 3400tlye Wlmouse Beast X Pro alacağım da sizce bu fiyata alınır mı kutu garantisi vs mevcutmuş
4000e satıyordu biraz pazarlık vs yaptım kullanmıyormuş bilmiyorumürün güzel de niye yarı fiyatına satıyor?
herhangi bir problemi yoksa çok iyi mouse. kendim de sword x kullanıyorum. parasını hak ediyor. alınır.4000e satıyordu biraz pazarlık vs yaptım kullanmıyormuş bilmiyorum
Mini olan model olabilir mi ? mouseun alt kısmında yazar foto iste veya satıcıya sor. Minilerin piyasası sanki 4k gibi zaten satıcının dolandırıcı olacağını düşünmüyorum alınır.4000e satıyordu biraz pazarlık vs yaptım kullanmıyormuş bilmiyorum
Mini olan model olabilir mi ? mouseun alt kısmında yazar foto iste veya satıcıya sor. Minilerin piyasası sanki 4k gibi zaten satıcının dolandırıcı olacağını düşünmüyorum alınır.
wlmouse beast x pro diyor bilmiyorumMini olan model olabilir mi ? mouseun alt kısmında yazar foto iste veya satıcıya sor. Minilerin piyasası sanki 4k gibi zaten satıcının dolandırıcı olacağını düşünmüyorum alınır.
Mini olan model aynen mini yazıyor.
wlmouse çok övdüler bir kere heves ettim artık2.el onu alacağına git ogm pro v2 ya da scyrox v8 al
Attığım mouselar ile wlmouse arasında hiçbir fark yok. Donanım olarak birebir aynılar. Hepsi en üst seviye bileşen kullanıyor. Scyrox v8 plastik kasa o yüzden çok hafif 39 gram falan ama sağlamdır. Ogm v2 birazdaha kaliteli plastik o yüzden daha ağır 50 gram. Wl mouse is magnezyum kasa. Sen bilirsin. Ogm ve scyrox claw için daha çok. Wl mouse tam bilmiyorum.wlmouse çok övdüler bir kere heves ettim artık