abcdefg1234
80+ Silver
Asusun kendi sitesinde G-Sync ve Adaptive Sync desteği var olarak gözüküyor.Merhaba rx 6400 almak istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var. Benim monitörüm asus tuf vg259qr ve g sync destekli bir monitör. Benim merak ettiğim şey ben bu monitörle beraber rx 6400 ekran kartını kullanırsam freesync açabilir miyim? Monitörümün satıldığı yerlerde hem freesync hem de g sync desteklediği yazıyor ama asusun sitesinde sadece g sync ve adaptive sync yazıyor. Cidden kafam çok karıştı. Hem bu forumda hem de başka forumlarda bu soruyu konu açıp sordum ama bir iki kişi geliyor freesync destekler diyor sonra başka biri gelip freesync desteklemez sadece g sync destekler diyor. Eğer freesync kullanabilirsem rx 6400 alacağım ama eğer kullanamazsam gtx 1050ti alıp g sync kullanacağım. Bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Cevaplarınız için teşekkürler.
Adaptive Sync te bildiğim kadarıyla Hem Free-Sync hem de G-Synci destekliyor. Yani Amd ekran kartıyla Free sync açabiliyor olmanız lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır bu ekran kartında encoder bulunmuyor, ekran kartı üzerinden kayıt veya yayın yapamazsınız.rx 6400 anlık kayıt alma programı varmı experience gibi?
Ayrıca Radeon Relive da kullanılamıyor