Neler Yeni

2.el ya da sıfır mouse önerisi

Logitech G PRO X Superlight 2. el olarak 1900TL'ye satılıyor. Kendim SteelSeries Rival 3 Wireless kullanıyorum.
Ajazz markalarına da baktım ama karşıma çıktı bu mouse. İnternet fiyatı çok yüksek. Alınır mı?
9a8fb2dc-769d-4391-aec2-d8414fa55c6b.jpg
klavye olarak da bunu aldım fotoğraftaki görünen gibi mir mouse pad almak istiyorum nerden alabilirim?

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
alp
Logitech G PRO X Superlight 2. el olarak 1900TL'ye satılıyor. Kendim SteelSeries Rival 3 Wireless kullanıyorum.
Ajazz markalarına da baktım ama karşıma çıktı bu mouse. İnternet fiyatı çok yüksek. Alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
klavye olarak da bunu aldım fotoğraftaki görünen gibi mir mouse pad almak istiyorum nerden alabilirim?
Gpx 2 1900 liraya sorunlu olabilir fazla ucuz yazmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu aldım geçen gün grip tape yedek skatez kutu içeriğinden cikiyor 8khzde sarji 8 9 gün gidiyor
ben kendi rival 3 wireles i 3 yıldır kullanıyorum sadece tekerlek ses çıkartıyor garantiye gönderdim sıfırı ile değiştirdiler alsında çok pahalı değil ama bulması ve güvenilmesi zor attığım klavyeyi bulamadım 2. olarak aldım
bir de bu mousepad i nasıl bulabilirim ?

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
alp
ben kendi rival 3 wireles i 3 yıldır kullanıyorum sadece tekerlek ses çıkartıyor garantiye gönderdim sıfırı ile değiştirdiler alsında çok pahalı değil ama bulması ve güvenilmesi zor attığım klavyeyi bulamadım 2. olarak aldım
bir de bu mousepad i nasıl bulabilirim ?
Hangi mouse pad hocam

Bunu aldım geçen gün grip tape yedek skatez kutu içeriğinden cikiyor 8khzde sarji 8 9 gün gidiyor
2k ile 8k arasında 50tl oyunuyor garip neden 2k yı tercih edeyim ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi mouse pad hocam
kalvye fotoğrafının yanındaki

Hangi mouse pad hocam
kapalı kutu şöyle bir mouse var

temuda hiçbirinin stoğu yok diğer arkadaşın attığı yerden 1000tl daha ucuz nerden almak mantıklı?

Evet, bende aynı klavyenin beyaz rengini kullanıyorum.
memnun musun sıkıntı çıkarttı mı?

Top Bottom