Kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz. Hepsi sizin hatanız o yüzden oturup mağdur edebiyatı yapmayın. Sadece öneri istiyor iseniz de sadece 2. El klavye, mouse vs. Alınır mı diye sorun.Sadece öneri istiyorum neden bu kadar üstüme geliyorsunuz
Ya tamam bak orasına bir şey demiyorum hatam var ama alınır mı? işte cevap vermiyorsunuzkiKendiniz edip kendiniz buluyorsunuz. Hepsi sizin hatanız o yüzden oturup mağdur edebiyatı yapmayın. Sadece öneri istiyor iseniz de sadece 2. El klavye, mouse vs. Alınır mı diye sorun.
Bu virüs zamanında hiçbiri alınmaz. Virüs olmasa bile kulaklık alınmazYa tamam bak orasına bir şey demiyorum hatam var ama alınır mı? işte cevap vermiyorsunuzki
300 tl yi geçmeyecek klavye yada mouse önerebilir misiniz? aylık 200 tl alıyorum şuanda 200 tlem var 4 ay sonra ryzen 3 3100 alıcağım o zamana kadar alabileceğim varmıdırBu virüs zamanında hiçbiri alınmaz. Virüs olmasa bile kulaklık alınmaz
Klavye mi istiyorsunuz mouse mu?300 TL yi geçmeyecek klavye yada mouse önerebilir misiniz? aylık 200 TL alıyorum şuanda 200 tlem var 4 ay sonra ryzen 3 3100 alıcağım o zamana kadar alabileceğim varmıdır
sorunun cevabı cümlede parası yokmuş açlıktan da olabilir (!)Kabloyu neden ısırıyorsun? Hem param yok diyorsun hem de kablo ısırıyorsun.
Arkadaşlar artık yokluktan gördüğüm her çekilişe katılıyorum 1 yıldır Rampage kb-r73 , Rampage smx r50 kullanıyorum ergenlik sayesinde klavye tuzla buz oldu içi heğ kırık ama çalışıyor hala mouse desen terlediğimde çok rahatsız ediyor zaten ele oturmamaya başladı yoruluyorum kulaklık desen gamepower medusa kablolarını ısırdım tıpkı bir köpek gibi bantla sardım bir yeri çok açıldı şimdi ben para biriktirsem ve 2. el mouse klavye kulaklık alsam iyi yapmış olurmuyum
G203 Mouse.ikiside mouse ayrı klavye ayrı
Önerin varmıdır 300 TL maks klavye mouse önerebilirmisin