2. el olanlar ucuzmu en az 150 ye kadar var klavye önerebilir misiniz? peki
Ne alacağınıza bağlı ama kulaklık ve klavye almam ben olsam temizlemesi zor ve hijyen açısında sıkıntılıSiz önerebilir misiniz? acaba max 300 TL ye 2. el
en azından memnun olduğunuz bir ilan varmıdırNe alacağınıza bağlı ama kulaklık ve klavye almam ben olsam temizlemesi zor ve hijyen açısında sıkıntılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temizlemesi zor derken eğer 2. el klavye aldıysanız ve temiz kullanılmamış bi ton sigara külü , kokusu varsa o klavyeden hayır gelmez hocam
Daha önce 2.el alışveriş yapmadımen azından memnun olduğunuz bir ilan varmıdır
İyi ki benzin döküp yakmamışsın her şeyi.Arkadaşlar artık yokluktan gördüğüm her çekilişe katılıyorum 1 yıldır Rampage kb-r73 , Rampage smx r50 kullanıyorum ergenlik sayesinde klavye tuzla buz oldu içi heğ kırık ama çalışıyor hala mouse desen terlediğimde çok rahatsız ediyor zaten ele oturmamaya başladı yoruluyorum kulaklık desen gamepower medusa kablolarını ısırdım tıpkı bir köpek gibi bantla sardım bir yeri çok açıldı şimdi ben para biriktirsem ve 2. el mouse klavye kulaklık alsam iyi yapmış olurmuyum
https://oyuncu.market/ burası var öyle güzel siyte olarak burda nbak istersenArkadaşlar artık yokluktan gördüğüm her çekilişe katılıyorum 1 yıldır Rampage kb-r73 , Rampage smx r50 kullanıyorum ergenlik sayesinde klavye tuzla buz oldu içi heğ kırık ama çalışıyor hala mouse desen terlediğimde çok rahatsız ediyor zaten ele oturmamaya başladı yoruluyorum kulaklık desen gamepower medusa kablolarını ısırdım tıpkı bir köpek gibi bantla sardım bir yeri çok açıldı şimdi ben para biriktirsem ve 2. el mouse klavye kulaklık alsam iyi yapmış olurmuyum
Hiç güven vermedi banahttps://oyuncu.market/ burası var öyle güzel siyte olarak burda nbak istersen
180 klık ürün inceleme sahibi tanıımnı yaptı videodan alakasız tanıttığı ürünleri oradan satıyorHiç güven vermedi bana
olay soyle ıslıyor sen urunu satın alıyorsun para adama gıtmıor urun sana ulasıyor eger sen onaylarsan yanı bu benım aldıgım urun dıyorsun ıncelıyorsun sıkıntı yok dertsen onayla baktın urun bozuk bekledıgın degıl ıptal et tekrar verıyon kargoyaHiç güven vermedi bana
İyimiş aslında bakmam lazım ryzen 3 3100 de varsa bakarım180 klık ürün inceleme sahibi tanıımnı yaptı videodan alakasız tanıttığı ürünleri oradan satıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
olay soyle ıslıyor sen urunu satın alıyorsun para adama gıtmıor urun sana ulasıyor eger sen onaylarsan yanı bu benım aldıgım urun dıyorsun ıncelıyorsun sıkıntı yok dertsen onayla baktın urun bozuk bekledıgın degıl ıptal et tekrar verıyon kargoya