Neler Yeni

2. Gamepad tavsiyesi

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
steamcommunity.com/id/yusufyvz
PC'de Xbox gamepad 8. nesil gamepad kullanıyorum. 4.2 Bluetooth adaptörüyle. Aynı pcde bazen eşle dostla 2 gamepadle oyun oynamak gerekiyor bunun için ek bir gamepad arıyorum. F710 var aklımda bu iki gamepadi sorunsuz bir şekilde aynı zamanda kullanabilir miyim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
PC'de Xbox gamepad 8. nesil gamepad kullanıyorum. 4.2 Bluetooth adaptörüyle. Aynı pcde bazen eşle dostla 2 gamepadle oyun oynamak gerekiyor bunun için ek bir gamepad arıyorum. F710 var aklımda bu iki gamepadi sorunsuz bir şekilde aynı zamanda kullanabilir miyim?
Hocam F710 almayın. Abartılan berbat bir gamepad. Bağlantı sorunları, dış yüzeyin çabuk yıpranması, kötü bir ergonomik yapı. Tek avantajı ölü bölgesi az. Onun yerine 2.el Xbox kolu ya da Msi Force GC20 V2 almalısın.

• Beğen
Reaksiyonlar: DobS

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam F710 almayın. Abartılan berbat bir gamepad. Bağlantı sorunları, dış yüzeyin çabuk yıpranması, kötü bir ergonomik yapı. Tek avantajı ölü bölgesi az. Onun yerine 2.el Xbox kolu ya da Msi Force GC20 V2 almalısın.
Haklısın da 400-500 arası bir fiyata alacağım aşırı temiz az kullanılmış bir şekilde. Bu fiyata daha iyisini bulamam zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bluetooth özellikli herhangi bir gamepad kullanılır mı peki

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Haklısın da 400-500 arası bir fiyata alacağım aşırı temiz az kullanılmış bir şekilde. Bu fiyata daha iyisini bulamam zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bluetooth özellikli herhangi bir gamepad kullanılır mı peki
2 Bluetooth aynı anda çalışmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: DobS

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Kablo + Bluetooth şeklinde mi çözebilirim bunu
Bilgim yok. Bluetooth - Kablolu gamepad aynı anda çalışır mı diye konu açsan daha fsydlsı olur zaten 2. gamepadi bulmuşsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,728
Üyeler
168,184
Son üye
WARLOGS
Top Bottom