Neler Yeni

2 Gün Önce Aldiğim Monütörde Ölü Pi̇xsel Sorunu

BOT Rip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
BOT Rip
GAMİNG GEN TR DEN ALMIŞ OLDUĞUM ASUS Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1Ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör'Ü 10 NİSSANDA SİPARİŞ ETTİM 18 NİSANDA ELİME ULAŞTI BU GÜN 20.04.2024 TARİHİNDE 1 ADET ÖLÜ PİXEL FARK ETTİM NE YAPMALIYIM YARDIM.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Berk
GAMİNG GEN TR DEN ALMIŞ OLDUĞUM ASUS Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1Ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör'Ü 10 NİSSANDA SİPARİŞ ETTİM 18 NİSANDA ELİME ULAŞTI BU GÜN 20.04.2024 TARİHİNDE 1 ADET ÖLÜ PİXEL FARK ETTİM NE YAPMALIYIM YARDIM.
İade hakkın varsa, ölü piksel v.s belirtmeden üründe hiç bir sorun olmadığını lakin internette gösterilen tanıtımların aksine, ürünü beğenmediğini renkleri soluk gösterdiğini(kendine göre) belirterek iade et. En hızlı aksiyonu alırsınız, yoksa kusuru dile getirdiğinizde önce sizi 20iş günü süren bir servis sürecine ardından oradan çıkacak iki seçenekten birini seçmeye mahkum edecekler, ya ürün tamir? (sıfır ürün neden tamir işlemi görsün) edilip size geri gönderilecek ya da garanti şartlarını dile getirerek kusur bulunamamıştır diyecekler. Kalite standartları olmayan tekel firmalar bunlar. Al birini vur ötekine. Tam para fiyat veriyorsun neden kusurlu ürün kullanasın. Biri der 3ölü piksele kadar garanti dışı diğeri der ölü piksel kusur değildir. Bu apt** şeylerle mi uğraşacaksın. İşlerine gelmiyor fabrikada ürünleri kontrol etmek, onlarda biliyor gerçi kusurlu ürün paketleyip kakalamaya çalıştıklarını da neyse... sinirlendim bak gene.

Son düzenleme:

#TOKATLEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasgül Özen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Beguile
Değişime yolla ben video ve fotoğraflarla birlikte mail attım aradım değişim yapıp yolladılar

#TOKATLEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasgül Özen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değişime yolla ben video ve fotoğraflarla birlikte mail attım aradım değişim yapıp yolladılar
şu an kapalı ulaşamıyorum yarın ilk işim aramak olucak yardımcı olan herkese minnettarım kutusuna kaldırdom ürünü dahada ellemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,894
Üyeler
159,854
Son üye
sabitkezer
Top Bottom