Neler Yeni

2 gündür ağrıyan sol kol

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Sol kolum omzumdan ve göğüsümden itibaren 1 2 saate bir 3 4 dk agriyip gidiyordu ama şuan sanki kalbimin sol tarafinda bisiy sanci yapip aciyor gibi hissediyorum şuan ambulansı aramalı miyim acaba yoksa yarınimi bekliyim bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
Sol kolum omzumdan ve göğüsümden itibaren 1 2 saate bir 3 4 dk agriyip gidiyordu ama şuan sanki kalbimin sol tarafinda bisiy sanci yapip aciyor gibi hissediyorum şuan ambulansı aramalı miyim acaba yoksa yarınimi bekliyim bilemedim.
Korkcak bişey yok kangren falan olursan kolun kopar ama yarını bekle bi doktora görün

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Saat 3 ve sen bu konuyu açacak kadar ciddi isen hala evinde olamazsın bence 112 yi ara illa ambulans gönderiyorlar doktorları var doktora yönlendirirler ona göre de ambulans istersin

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saat 3 ve sen bu konuyu açacak kadar ciddi isen hala evinde olamazsın bence 112 yi ara illa ambulans gönderiyorlar doktorları var doktora yönlendirirler ona göre de ambulans istersin
Galiba öyle yapicam

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Kanka ilk öncelikle geçmiş olsun bu saatte bu konuyu açıyorsan ciddidir 112 ara seni alsın bi doktora falan görün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,220
Üyeler
165,305
Son üye
emrekartal
Top Bottom