2 gündür ağrıyan sol kol

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Sol kolum omzumdan ve göğüsümden itibaren 1 2 saate bir 3 4 dk agriyip gidiyordu ama şuan sanki kalbimin sol tarafinda bisiy sanci yapip aciyor gibi hissediyorum şuan ambulansı aramalı miyim acaba yoksa yarınimi bekliyim bilemedim.

Sol kolum omzumdan ve göğüsümden itibaren 1 2 saate bir 3 4 dk agriyip gidiyordu ama şuan sanki kalbimin sol tarafinda bisiy sanci yapip aciyor gibi hissediyorum şuan ambulansı aramalı miyim acaba yoksa yarınimi bekliyim bilemedim.
Korkcak bişey yok kangren falan olursan kolun kopar ama yarını bekle bi doktora görün

Saat 3 ve sen bu konuyu açacak kadar ciddi isen hala evinde olamazsın bence 112 yi ara illa ambulans gönderiyorlar doktorları var doktora yönlendirirler ona göre de ambulans istersin

Saat 3 ve sen bu konuyu açacak kadar ciddi isen hala evinde olamazsın bence 112 yi ara illa ambulans gönderiyorlar doktorları var doktora yönlendirirler ona göre de ambulans istersin
Galiba öyle yapicam

Kanka ilk öncelikle geçmiş olsun bu saatte bu konuyu açıyorsan ciddidir 112 ara seni alsın bi doktora falan görün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,931
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri