Neler Yeni

2 gündür internetim yok :(

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bugün internetsiz 2.günüm mutsuzum dün sabah vodafone ile konuşmuştuk onlarda gece 5 gibi açılır dediler
Hocalarla
EjP2kwrVkAAImMz.jpg
ediyoruz yok 2 kere derse girmekle olmuyor keyfi yapıyorum sanıyorlar
Dün babam işe giderken görmüş mahalledeki o internet kutusu gibi bir var ya onun başındalar mış bütün mahallede internet yokmuş
Altyapı yapıyorlarmış inandım :)
Alt taraf isyandır
Ne internet veriyorlar nede alt yapı var salında kullanim bari kötü interneti

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Bugün internetsiz 2.günüm mutsuzum dün sabah vodafone ile konuşmuştuk onlarda gece 5 gibi açılır dediler
Hocalarla Alıntıyı görüntüle ediyoruz yok 2 kere derse girmekle olmuyor keyfi yapıyorum sanıyorlar
Dün babam işe giderken görmüş mahalledeki o internet kutusu gibi bir var ya onun başındalar mış bütün mahallede internet yokmuş
Alt taraf isyandır
Sabahın erken saatlerinde geldilerse, en yakın arkadaşını Wake the fuck up samurai diyip kaldırıp adamların yanına gidip kafalarına silah dayayıp sorunu çözdürün.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloları yeniliyorlarmış türk telekom yeniliyormuş vodafone değil ama onun altyapısını kullandığından bi işi beceremiyorlar
yarın gelirmiş dünde öyle söylediler yarın gelmez ise inşallah gelmez tüketici hakem heyetine başvurup taahüt kaldırtmayı deneyeceğiz
kablonet veya tt ye geçeriz muhtemelen

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hocalarla Alıntıyı görüntüle ediyoruz yok 2 kere derse girmekle olmuyor keyfi yapıyorum sanıyorlar
Alt taraf isyandır
Ee?
Kabloları yeniliyorlarmış türk telekom yeniliyormuş vodafone değil ama onun altyapısını kullandığından bi işi beceremiyorlar
yarın gelirmiş dünde öyle söylediler yarın gelmez ise inşallah gelmez tüketici hakem heyetine başvurup taahüt kaldırtmayı deneyeceğiz
kablonet veya tt ye geçeriz muhtemelen
TT Veya millenicom.

Top Bottom