Müşteri hizmetlerini arayıp kargo takip numarasını tuşladığımda eksik veya hatalı tuşlama diyorGüncellenmemiş de olabilir olduğu yerde bekliyorda olabilir
Aras kargo, acaba cumartesi pazar çalışmıyorlarda oyüzden mi güncellenmediHangi kargo şirketi?
Bu sendeo rezalet bir şey iki 5 kitabın ikisini 9 güne tedarik etdi kargoya verildi 3 güne geldi onda da türlü türlü sorun yaşatdı.
mng de kötü.
Aras kargo güzel getirmişti diye hatırlıyorum. Cumartesi kargo gelmişti bana pazar çalışmıyorlar.Aras kargo, acaba cumartesi pazar çalışmıyorlarda oyüzden mi güncellenmedi
Agt kargoda dün güya 23.00 da kargoyu getirmiş evde yokmuşuz allahın işi işte yarın birdaha deniceklermişAras kargo güzel getirmişti diye hatırlıyorum. Cumartesi kargo gelmişti bana pazar çalışmıyorlar.
Bu geldik yoktunuz muhabbetleri en kötüsü. Kargomu 15 günde getir uğraştır ama onu deme. Çok sinir ediyor yaşadım.Agt kargoda dün güya 23.00 da kargoyu getirmiş evde yokmuşuz allahın işi işte yarın birdaha deniceklermiş
Hocam peki aras kargonun işine nediyon teslimat süresi 24 saat yazıyor ürün 7 eylülde kargoya verilmiş en son güncelleme 8 eylülde güncelleme yapılmış yarın gelir mi senceBu geldik yoktunuz muhabbetleri en kötüsü. Kargomu 15 günde getir uğraştır ama onu deme. Çok sinir ediyor yaşadım.
yarın elinizde olurHocam peki aras kargonun işine nediyon teslimat süresi 24 saat yazıyor ürün 7 eylülde kargoya verilmiş en son güncelleme 8 eylülde güncelleme yapılmış yarın gelir mi sence
Getirir net bence.Hocam peki aras kargonun işine nediyon teslimat süresi 24 saat yazıyor ürün 7 eylülde kargoya verilmiş en son güncelleme 8 eylülde güncelleme yapılmış yarın gelir mi sence