Kendini aç bırakmadan çok zor, ayrıca keşke son 2 haftayı beklemeseydinşok diyetlere baktım kafama yatan birkaç tane var yinede danışmak istedim boy 175 kilo 83 75 kilo olmam lazım okul açılmadan bildiğiniz diyet varsa yazarsanız sevinirim
Benimde 170 lere takım boyum var 40 kiloum en son tartıldımda max 2 ay oldu ama ben 5 veya daha az veya daha fazladır kilom ayni nerdeyseşok diyetlere baktım kafama yatan birkaç tane var yinede danışmak istedim boy 175 kilo 83 75 kilo olmam lazım okul açılmadan bildiğiniz diyet varsa yazarsanız sevinirim
Aralıklı oruç taktiğini kullanabilirsin. Ancak 2 haftada 8 kilo vermek pek iyi olur mu bilemedim. Çok hızlı kilo vereceğin için vücudunda kalıcı sarkmalar olabilir.şok diyetlere baktım kafama yatan birkaç tane var yinede danışmak istedim boy 175 kilo 83 75 kilo olmam lazım okul açılmadan bildiğiniz diyet varsa yazarsanız sevinirim
3 aydır yapıyorum sadece 3 kilo verdim olmama gereken kilo 75 77 civarı vermem lazımHocam vücudunuz kötü mü duruyor ki bence kilonuz iyi. Ama 2 haftada o kadar vermek zor gibi onun yerine spora başlasanız hem vücudunuz gelişir hemde kilo verirsiniz.
Hocam zaten bir anda verilmez diye düşünüyorum en azından sağlıklı olmaz3 aydır yapıyorum sadece 3 kilo verdim olmama gereken kilo 75 77 civarı vermem lazım
Bende senle aynı boy aynı kiloya yakın biriyim. Bence kanka boşver okul açılınca yavaş yavaş veririz. 2 haftada seninde benimde vermem çok zor. Ondan dolayı sağlıklı bir diyet hem kalıcı hemde sağlıklı olur. Sen de bu yaz mı kilo aldın?şok diyetlere baktım kafama yatan birkaç tane var yinede danışmak istedim boy 175 kilo 83 75 kilo olmam lazım okul açılmadan bildiğiniz diyet varsa yazarsanız sevinirim
korona dönemi aldım o zamandan beri veremedimBende senle aynı boy aynı kiloya yakın biriyim. Bence kanka boşver okul açılınca yavaş yavaş veririz. 2 haftada seninde benimde vermem çok zor. Ondan dolayı sağlıklı bir diyet hem kalıcı hemde sağlıklı olur. Sen de bu yaz mı kilo aldın?