6 liraya atomik alaşım alıp 1000 liraya çıkması gibi olacak ( o hesabım vac yedi ) :/nerden bılıyorsun kanka. merakımdan
hocam bu nasıl şansNormalde kasa açan biri degilim hep toplardım. şu haftalık ödülden gelen kasadan vardı 2 tane açasım geldi bunlar çıktı.
sizce satılır mı kullanılır mı ?
kanka şu usd olayı gelmeden bynodan okutsam iyi olur gibiSen Gaben'a ne verdin? ne yazdın hacı?
ordan satış yaptın mı hiç kankagamesatış mağazanı onaylarsan %3 komisyon kesiyor
valorant hesabı sattım, csye skin aldım. sorun yaşamadım. ama yine de dikaktli olmakta fayda var.kanka şu usd olayı gelmeden bynodan okutsam iyi olur gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ordan satış yaptın mı hiç kanka
Rahat olun beyler ByNoGame ve GameSatış güvenli platformlardır. Ben çok kullandım ve kullanıyorum hâlâvalorant hesabı sattım, csye skin aldım. sorun yaşamadım. ama yine de dikaktli olmakta fayda var.
bynogame alırken iyi satarken kötü. çok fazla komisyon kesiyor.Rahat olun beyler ByNoGame ve GameSatış güvenli platformlardır. Ben çok kullandım ve kullanıyorum hâlâ
kanka bynoya kaydolurken steam hesabıyla mı yoksa e postayla kı kaydolayım? bi farkı var mıdır ?Rahat olun beyler ByNoGame ve GameSatış güvenli platformlardır. Ben çok kullandım ve kullanıyorum hâlâ
yeni kapsül gelecek rio kapsülleri bile 15 20tl lerde geziyor rahat 2x yapar parisler şuan 8tl zaten rahat 1 yıl içinde 4x yapar ama bidahaki majora kadarda rahat ama çok rahat yani min olarak 2x görürnerden bılıyorsun kanka. merakımdan
e-posta her zaman daha iyidir ve e-postanın kurtarma bilgilerini mutlaka eksik bırakma yedek kurtarma e-postası ve telefon numaranı yazkanka bynoya kaydolurken steam hesabıyla mı yoksa e postayla kı kaydolayım? bi farkı var mıdır ?