Neler Yeni

windows 11 geçişinde çıkan çeşitli sorunlar

yvzsvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
yavuz seven
Bildiğim bir ayar hocam. Onu Disabled yapıp kaydedip çıkarsan Secure Boot aktif olacak.
okkey bluestacks olayını çözmek için de windows 10 a geri dönmem gerek herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim bir ayar hocam. Onu Disabled yapıp kaydedip çıkarsan Secure Boot aktif olacak.
keşke şu gelen sesi de düzeltebilsek nereden yardım alabilirin onun için

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin

yvzsvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
yavuz seven
bilgisayarcıya falan mı götürmem gerek illaha

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
okkey bluestacks olayını çözmek için de windows 10 a geri dönmem gerek herhalde

keşke şu gelen sesi de düzeltebilsek nereden yardım alabilirin onun için
O ses Coil Whine sesi ise düzeltemezsin.

yvzsvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
yavuz seven

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
yüklü değildi zaten sıfırdan yüklemiştim yine

manyetik bobin sesi gibi bir şey evet power supplydan geliyor bence ama parçalara bir sorun çıkartmaz değil mi ben ondan korkuyorum en çok
Coil Whine bir sıkıntı çıkarmıyor hocam.

Bluestacksi yeniden kur hocam.

yvzsvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
yavuz seven
Coil Whine bir sıkıntı çıkarmıyor hocam.
tahminimce ekran kartından gelmiyor bu ses bence power supply fanından falan geliyor çünkü ekran kartı fanları yük olmadıkça çalışmıyor ve yük altında olmamasına rağmen bu ses geliyor yine power supplu tak çıkar falan yapsam düzelir mi acaba ya ? tam olarak nasıl çıkaracağımı da bilmiyorum hiç bilgisayar falan sökmedim hayatımda, valla ne yapmalıyım emin olamadım :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
tahminimce ekran kartından gelmiyor bu ses bence power supply fanından falan geliyor çünkü ekran kartı fanları yük olmadıkça çalışmıyor ve yük altında olmamasına rağmen bu ses geliyor yine power supplu tak çıkar falan yapsam düzelir mi acaba ya ? tam olarak nasıl çıkaracağımı da bilmiyorum hiç bilgisayar falan sökmedim hayatımda, valla ne yapmalıyım emin olamadım :D
Benimde bahsettiğim PSU'dan gelen Coil Whine. Garantiye göndermekten başka çözümü yok. Sorun çıkarar mı diye soruyorsun bende çıkarmaz diyorum. Ses çok yüksek olmadığı sürece değiştireceklerini zannetmiyorum.

TahinPekmez

80+ Silver
Alt tab yapınca ekran kararma sorunu amd ekran kartı sürücüsü ile alakalı olabilir.
Cızırtı sesi coil wine olabilir.

yvzsvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
yavuz seven
Benimde bahsettiğim PSU'dan gelen Coil Whine. Garantiye göndermekten başka çözümü yok. Sorun çıkarar mı diye soruyorsun bende çıkarmaz diyorum. Ses çok yüksek olmadığı sürece değiştireceklerini zannetmiyorum.
birden fazla sorduğum için kusura bakma emin olmak istedim, ses yüksek mi kime gere neye göre yorum yapamam ama sessiz ortamlarda çok fark ediliyor ve kulak tırmalıyor :/ ve bilgisayarın yeni olup böyle bir sıkıntı çıkartması moralimi de bozdu açıkcası ama sağlık olsun bakalım. ayrıca gamebooster power supply üretiyor muydu hiç duymamıştım kalitesiz bir power supply mı acaba alırken 80+ 600 w olarak aldım ama bilmiyoru martık

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
ayrıca bluestacks sorunu hala çözülmedi maalesef neyse en azındna bilgisayar kapanmıyor yüklenirken sanırım win 10 a geri döneceğim

açık olmasına gerek yok oyunun normalde de geliyor power supply tam oturmamış olabilir mi ? çünkü supply değişimi olmuştu

olabilir dostum benim şanssızlığıma denk gelmiş olabilir bilmiyom her şeyde sorun çıkıyor zaten bu aralar anlamadım

bir bakayım videoya teşekkürler.

senin işlemcin intel mi knka videoda falan intel bişiler var ama
İşlemci intel ama secure boot bende yoktu pek de anlamam bu video sorunumu çözmüştü

yvzsvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
yavuz seven
Alt tab yapınca ekran kararma sorunu amd ekran kartı sürücüsü ile alakalı olabilir.
Cızırtı sesi coil wine olabilir.
kararma yok kanka ya çizgi youtube videolarında ama o hiç fark edilmez bir sorun dert değil o 240 pye alınca bile düzeliyor sadece alt tab attım pc dondu sorna o minik çizgilerin videoda belirmesi tuhafıma gitti bi hepsinin art arda olması falan

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Win11 bana göre hala geçilmez win10 kadar iyi değil. Anakart markanızın Google dan secure boot menüsü durumuna bakabilirsiniz. Win11 i bir ben beğenmedim herhalde eski toprak gibi kaldım.

Top Bottom