Mavi Ekran 2 kere Mavi ekran yedim arkadaşlar GÜNCEL

ne diyeyim yumruğun kuvvetli herhalde :). iyi tarafı monitörün kendine olmamış

masaya niye vuruyorsun kardeşim
denk geldı vurdum mavi ekran yedi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YOK HACI tüh be diye vurdum normalde olmuyor geçen çekiçle vuruyordum

pc ye bakım yaptım bir parça tam oturmadı galiba onu öğrenmek içinde dump dosyası attım ama muhtemelen ekran kartıdır düz dursun diye destek attım altına hafiften sert oldu gibi

Ramle alakalı olabilir

Belki ssd/hdd

Ramle alakalı olabilir

Belki ssd/hdd
vurunca bir şey hareket ediyor demek ki ben ekran kartı diye düşünüyorum da üşenmezsem söker takarım yine :D

Bu tarz konulardan korktuğum için kullandığım kasa , laptop tarzı şeyleri genelde masama koymam.

Bu tarz konulardan korktuğum için kullandığım kasa , laptop tarzı şeyleri genelde masama koymam.
KORKANIN çocuğu olmaz :D

Gülme gülme dump dosyasını okumam lazım birisine gösterdim işlemci yazıyor ekranda dedi ama oda ne alaka dedi işlemci

Son düzenleme:
Eve geçince bakayım. Başka yeni Minidumplar varsa onları da gönder bakayım hocam.
az önce yiyecekti ekran donmuştu arka tuştan kapattım o an sinirle hemen geri açtım sonra reset attı açıldı

GPT'ye sordum, sorun SSD'den kaynaklandığından dolayı mavi ekran hatası verdiğini söyledi. Bi kontrol edin isterseniz.

az önce yiyecekti ekran donmuştu arka tuştan kapattım o an sinirle hemen geri açtım sonra reset attı açıldı
- BIOS'u bu dediğim şekilde güncelle, ondan sonra Chipset sürücünü güncelle:
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir,
2) Biçimlendirdikten sonra https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650-S-WIFI/support buradan 7E26v1J BIOS'unu indir. İndirdikten sonra klasöre çıkart ve içindeki E7E26AMS.1J0 dosyasını flash belleğinin içine at.
3) Flash belleğinin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat ve delete tuşuna durmadan bas, BİOS ekranı gelecek, ekran geldikten sonra sol alt tarafta M-Flash modunu göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra sistem M-Flash ekranını açıcak, açtıktan sonra E7E26AMS.1J0 adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyeceksin.
Not: BIOS güncellemesi sırasında elektriğin kesilmemesi gerek ve güncelleme esnasında kesinlikle flash bellek yerinden çıkarılmamalı.
Not 2: BIOS'u güncelledikten sonra EXPO'yu açmayı unutma!

- BIOS'u güncelledikten sonra buradan https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/b650.html buradan AMD Chipset Drivers yazanı indirip güncelle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,764
Üyeler
173,875
Son üye
ahmetklc2761
Geri