Neler Yeni

2 Kez Zehirlendiğim Restoranı Nereye Şikayet Edebilirim

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
okr
Alo 174'e Detaylı Şekilde Şikayet Ettim Beyler Sizde Edebilrişiniz Benzer Olay Yaşarsanız
en güzeli evde kendin yaptığın yemektir hocam ben 2-3 yıldır dışarıdan bir şey yemiyorum ya da almıyorum.

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Şahin
Bir Zincir Sayılabicek Fast-Food Restoranından 2 Ay Önce Trendyol Yemek Üzerinden İndirimde Sipariş Ettim 2 Tane Hamburger Patatesi Soğan Halkası Felan Sabahına Halk Dilinde İshal Yaptı Mide Bulantısı - Kusma - Yüksek Ateş Resmen Zehirlendim Yani Daha Sonra Dünde Baktım 150 TL'ye İçeceği Patatesi Soğan Halkası Dürüm Tavuk Satıyorlar Getirde Dedim 2 Ay Oldu Belki Düzelmiştir Yani O Gün Tavuklar Bayattır Felan Diyorum Ettim Geldi Saat 23:00 Da Yedim Lan Saat 02:00 Oldu Yatacam Yatakdayım Yatamıyorum Karın Ağrısından Gittim Tuvalete Baktım Gene Hafiften İshal Olmaya Başlamışım Gece 04:30 Tam Geçicem Yatağa Kusma Hissi Geldi Çok Ciddiyim Bi 1 Litre Kustum Kovaya Zaten Öncesinde Ateş Felan Vardı Anca Rahatladım Bu Kadarı Sans Olamaz Dedim Artık Ne Sipariş Ederim Ne Yanından Geçerim Ben Bu Şubeyi Nasıl Ve Nereye Şikayet Edebilirim Yardımcı Olur Musunuz?
Cimer

~helloworld

80+ Bronze
markayı merak ettim vermende bir sakınca yok

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Cengiz

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,376
İsim
Mert Metshi
hangi firma

KlausM

80+ Silver
Cimere şikayet yazıyorsun, zaten hangi bakanlığa şikayet etmek istediğini sana soruyor orada sağlık bakanlığını seç şikayetini yaz.

Cesarli

80+
Bir Zincir Sayılabicek Fast-Food Restoranından 2 Ay Önce Trendyol Yemek Üzerinden İndirimde Sipariş Ettim 2 Tane Hamburger Patatesi Soğan Halkası Felan Sabahına Halk Dilinde İshal Yaptı Mide Bulantısı - Kusma - Yüksek Ateş Resmen Zehirlendim Yani Daha Sonra Dünde Baktım 150 TL'ye İçeceği Patatesi Soğan Halkası Dürüm Tavuk Satıyorlar Getirde Dedim 2 Ay Oldu Belki Düzelmiştir Yani O Gün Tavuklar Bayattır Felan Diyorum Ettim Geldi Saat 23:00 Da Yedim Lan Saat 02:00 Oldu Yatacam Yatakdayım Yatamıyorum Karın Ağrısından Gittim Tuvalete Baktım Gene Hafiften İshal Olmaya Başlamışım Gece 04:30 Tam Geçicem Yatağa Kusma Hissi Geldi Çok Ciddiyim Bi 1 Litre Kustum Kovaya Zaten Öncesinde Ateş Felan Vardı Anca Rahatladım Bu Kadarı Sans Olamaz Dedim Artık Ne Sipariş Ederim Ne Yanından Geçerim Ben Bu Şubeyi Nasıl Ve Nereye Şikayet Edebilirim Yardımcı Olur Musunuz?
ucuz etin yahnisi yenmez

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Cengiz

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Sinan
Hastaneye gidip rapor almadan şikayetini nasıl değerlendirecekler.
İlk yapman gereken hastaneye gitmek olmalıydı daha sonra elindeki raporla sağlık bakanlığına şikayette bulunman gerekliydi. Hatta hastane polisi bile direkt olarak rapordan sonra gerekenleri yapardı.
Bu şekilde delil olmadan herhangi bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Bir ihtimal senin gibi zehirlenme yaşayan kişilerde aynı anda şikayette bulunursa harekete geçebilirler. Geçen yaşanan 600 küsür kişinin zehirlenmesi olayı gibi.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Cengiz
Hastaneye gidip rapor almadan şikayetini nasıl değerlendirecekler.
İlk yapman gereken hastaneye gitmek olmalıydı daha sonra elindeki raporla sağlık bakanlığına şikayette bulunman gerekliydi. Hatta hastane polisi bile direkt olarak rapordan sonra gerekenleri yapardı.
Bu şekilde delil olmadan herhangi bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Bir ihtimal senin gibi zehirlenme yaşayan kişilerde aynı anda şikayette bulunursa harekete geçebilirler. Geçen yaşanan 600 küsür kişinin zehirlenmesi olayı gibi.
Valla Takip Numarası Bile Verdiler 15 Gün İçinde En Geç Sonuçlanır Dediler Linkte Var Takip Edebiliyordum Durumunu

tahtak---eden buzlu balık almıştık
ailecek Allaha yakınlaştık
şikayet ettik bişey olmadı

not gö

Son düzenleme:
Top Bottom