Öneri 2 kişilik max 4 dolar oyun önerisi - arkadaşla

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
435
Başlıktaki gibi. Önerilerinizi bekliyorum.

Dont Starve Together 2.79$
Terraria 5.79$
A Way Out 5.99$
REPO 5.79$
sim oyunları da var eşli ama pek sim oynamıyorum internetten bulabilirsin
Dead Island bedavaya epic'te dağıtılmıştı onun online'ı da çok güzel 3 kişi arkadaşlarla oynamıştık.

peak yeni aldık arkadaşlarla sarıyor 2 kişide sarar
Videosunu izledim iyi gelmedi bana şahsen.

Dont Starve Together 2.79$
Terraria 5.79$
A Way Out 5.99$
REPO 5.79$
sim oyunları da var eşli ama pek sim oynamıyorum internetten bulabilirsin
Dead Island bedavaya epic'te dağıtılmıştı onun online'ı da çok güzel 3 kişi arkadaşlarla oynamıştık.
Hocam çoğu 5 dolar üstü. Dont Starve Together de sarmıyor var zaten ama oynamıyoruz. Sims de sarmıyor ya. Dead Island da arkadaş sevmiyor oynamıyor.

Hocam çoğu 5 dolar üstü. Dont Starve Together de sarmıyor var zaten ama oynamıyoruz. Sims de sarmıyor ya. Dead Island da arkadaş sevmiyor oynamıyor.
sims değil ya simulatör oyunları bu supermarket sim , hamburgerci sim, dönerci sim , gym sim vs var ya onlardan bahsediyorum.

the hunter oyunları çok sarar adamı arkadaşınla ava çıkmak sarabilir biz baya oynamıştık yenisine bütçeniz yetiyorsa epicde alabilirsiniz ucuzdu en son ama call of the wild steamde 2 dolar şuan

sims değil ya simulatör oyunları bu supermarket sim , hamburgerci sim, dönerci sim , gym sim vs var ya onlardan bahsediyorum.
Ben onları çok seviyorum ama arkadaşım nedense nefret ediyor anlamadım.

the hunter oyunları çok sarar adamı arkadaşınla ava çıkmak sarabilir biz baya oynamıştık yenisine bütçeniz yetiyorsa epicde alabilirsiniz ucuzdu en son ama call of the wild steamde 2 dolar şuan
Avcılık sevmiyoruz ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,206
Üyeler
183,398
Son üye
hamitefecoskun
Geri