ark survival evolved güzel olabilir l4d2 benzeri olarak da daha da güzel bir oyun olan world war zSelamlar, arkadaşımla beraber girebileceğimiz yeni bir oyun arıyoruz, 2 kişilik oyun önerirseniz sevinirim. Şimdiye kadar Sea of Thieves, The Forest ve Left 4 Dead 2 oynadık.
Bakacağız, teşekkürler.ark survival evolved güzel olabilir l4d2 benzeri olarak da daha da güzel bir oyun olan world war z
It Takes Two ve A Way Out Aynı yapımcılar biz arkadaşla ea pass ile (steam üzerinden alabilirsin 30tl şuan) a way out oynadık aşırı eğlenceliydi çok güzel sahneleri var mükemmel bir oyun
A Way Out denedik ama yan yana olunca oyuna odaklanamıyoruz.It Takes Two
A Way Out
Ateş ve Su
ETS 2 Olabilir Rust olabilir.Selamlar, arkadaşımla beraber girebileceğimiz yeni bir oyun arıyoruz, 2 kişilik oyun önerirseniz sevinirim. Şimdiye kadar Sea of Thieves, The Forest ve Left 4 Dead 2 oynadık.
cod warzone duo girince çok eğlenceli ve aksiyonlu oluyor beğendiğiniz bir tür ise kesinlikle tavsiye ederimBakacağız, teşekkürler.
A Way Out denedik ama yan yana olunca oyuna odaklanamıyoruz.
oyun en son 500 gb dıcod warzone duo girince çok eğlenceli ve aksiyonlu oluyor beğendiğiniz bir tür ise kesinlikle tavsiye ederim
88 gb yer kaplıyor bilgisayarımdaoyun en son 500 gb dı
xbox konsol kullanıyordum 500 gb kaplıyordu ve ayda 50 gb geliyor88 gb yer kaplıyor bilgisayarımda
aynı oyundan bahsetmiyoruz sanırım88 gb yer kaplıyor bilgisayarımda
insanlar bakmadan kulaktan duyma olduğu için böyle düşünüyor indirmeden önce ben de öyle sanıyordum ama aslında cold war modern warfare ve warzone birlikte 220gb ediyor
+
warzone 60gb güncelleme alıyor falan diye çok laf dönüyor bana en büyük gelen güncelleme 200mb oldu
xbox konsol kullanıyordum 500 gb kaplıyordu ve ayda 50 gb geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı oyundan bahsetmiyoruz sanırım
call of duty warzonexbox konsol kullanıyordum 500 gb kaplıyordu ve ayda 50 gb geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı oyundan bahsetmiyoruz sanırım