Yardım 2 laptop arası kaldım (17k bütçe)

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
17000
[ricecomp&wt_pc=epey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey[/URL]

başka bu fiyata daha iyileri varsa önerir misiniz eğer yoksa hangisini almalıyım iş için alıyorum borsa için donmıcak ısınmıcak çok sekme açınca kasmayan bir de sekmeleri bölebilmek istiyorum tek ekranda yarı yarı 2 sekmeyi

Son düzenleme:

başka bu fiyata daha iyileri varsa önerir misiniz eğer yoksa hangisini almalıyım iş için alıyorum borsa için donmıcak ısınmıcak çok sekme açınca kasmayan bir de sekmeleri bölebilmek istiyorum tek ekranda yarı yarı 2 sekmeyi
Lenovo işlemci bazında performans ve igpu tarafında daha iyi
Bütçe sınırlı ve daha iyi bir şey bakıyorsanız 2nci elden garantili de olabilir mesela 16gb ram ips ekran gibi tabi attığınız iki örneğe benzer işlemci de önemli .

Ekler

• Screenshot_2026-01-05-04-11-06-704_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-01-05-04-11-06-704_com.android.chrome.webp
    75.4 KB · Hit: 27
  • Screenshot_2026-01-05-04-10-02-225_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-01-05-04-10-02-225_com.android.chrome.webp
    125.6 KB · Hit: 30
Sonradan dikkat ettim de 8gb ram sizin için yetersiz kalacaktır . sıfır olarak bilindik markalarda 16gb ramli ortalama 21k dan başlıyor 2nci ele biraz baktım ortalama 15k ya garantili 16gb ramli laptoplar var
Mesela ; https://shbd.io/s/yivqIr0y

Sonradan dikkat ettim de 8gb ram sizin için yetersiz kalacaktır . sıfır olarak bilindik markalarda 16gb ramli ortalama 21k dan başlıyor 2nci ele biraz baktım ortalama 15k ya garantili 16gb ramli laptoplar var
Mesela ; https://shbd.io/s/yivqIr0y
bu iyi gibi 15 bine bırakıyor sanırım satıcı ama hiç ikinci el ürün kullanmadım hep çekinmişimdir bu temizmiş sorunsuz ilanı incelediğim kadarı tek korkum ısınma donma sorunu güven problemi var ister istemez kararsız kaldım

bu iyi gibi 15 bine bırakıyor sanırım satıcı ama hiç ikinci el ürün kullanmadım hep çekinmişimdir bu temizmiş sorunsuz ilanı incelediğim kadarı tek korkum ısınma donma sorunu güven problemi var ister istemez kararsız kaldım
Birçok ilan var ayrıca deneyerek alırsınız problem olmaz yada param güvende ike satılan ilanlara bakın en kötü geri verirsiniz . Almadan önce satıcı ike görüşüp pazarlıkta yapabilirsiniz fiyatı günceller öyle alırsınız

Birçok ilan var ayrıca deneyerek alırsınız problem olmaz yada param güvende ike satılan ilanlara bakın en kötü geri verirsiniz . Almadan önce satıcı ike görüşüp pazarlıkta yapabilirsiniz fiyatı günceller öyle alırsınız
param güvende ile alınca iade etme hakkım oluyor mu beğenmezsem bile

hocam şunu gördüm 900 tl ekleyip alınır mı

Ekler

• IMG_3353.webp
    IMG_3353.webp
    111.5 KB · Hit: 20
param güvende ile alınca iade etme hakkım oluyor mu beğenmezsem bile
Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam şunu gördüm 900 tl ekleyip alınır mı
Dediğim gibi 8gb ram yetersiz gelir windows kendi başına en 3 4 gb ram harcıyor normalde internette gezinme için yeter ama sizin kullanım senoryanızda ne olur bilemiyorum muhtemelen yetmeyecektir .

Gönül isterki sıfır olsun ama fiyatlar baya yükselmiş şahsen bende alacak olsam acele etmez 2nci elden garantili araştırıp alırdım param güven ile zaten iyi yanı iade hakkınız olması .

Gönül isterki sıfır olsun ama fiyatlar baya yükselmiş şahsen bende alacak olsam acele etmez 2nci elden garantili araştırıp alırdım param güven ile zaten iyi yanı iade hakkınız olması .
bakcam bakalım bu tarz laptoplarda örnek veriyorum. chrome de sekmeleri ikiye bölebiliyor muyuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bakcam bakalım bu tarz laptoplarda örnek veriyorum. chrome de sekmeleri ikiye bölebiliyor mutsuz
sarı sitedeki mantıklı geldi 16 gb olması ve 17 aylık daha yeni vs valorant oynatır mı bu konuştuklarınız arasında en iyi işlemci bu mudur ? oyun oynamam çok nadir girerim merak ettim

sarı siten alırsam sıfırlama işlemini nasıl yaparım ayarlar kısmından yapsam sağlıklı olur mu ilandaki win11 ben win 10 kursam daha performans açısından iyi olur mu

sarı siten alırsam sıfırlama işlemini nasıl yaparım ayarlar kısmından yapsam sağlıklı olur mu ilandaki win11 ben win 10 kursam daha performans açısından iyi olur mu
windows 11 tavsiye ederim güncellik açsından zaten yeni sistemler kasma olmaz . Ekran kartı olmadığından zor ama denemek lazım belki düşük ayarlarda oynatır . Sıfırlama için format en iyisi ama ayarlardan da sıfırlama yaparsanız olur .

windows 11 tavsiye ederim güncellik açsından zaten yeni sistemler kasma olmaz . Ekran kartı olmadığından zor ama denemek lazım belki düşük ayarlarda oynatır . Sıfırlama için format en iyisi ama ayarlardan da sıfırlama yaparsanız olur .
cansın sağolasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,698
Üyeler
192,468
Son üye
razuuz
Geri