laptopta sadece donanıma göre almak çok büyük bir hata soğutma performansı diğer parçaların özellikleride çok önemli testlerini izleyip öyle al bunun donanımı iyi diye almak mantıksızmış, bende 20k bütçe ile 30klara kadar çıktım2 hafta önce Max bütçe 20bindi bu bütçelere kadar geldim
30bin diyebilirim
Bunun yeterli bir delil olmadığını düşünüyorum. Tüm herşeyi sunmalısın. Ekran Kartları Kaç W, Adaptörleri Kaç W v.bHocam o kadar ekmek o kadar köfte şimdi köfte ekmek 85 lirada neyse hocam maalesefki böyle soğutması da fena değil ama işlemci sınırlı olduğu için diğer modellerden daha iyi gibi duruyo mesela ben 23 bine hp alacaktım soğutması iyi diye sonra yazılım mühendisi ile konuştum alma o fiyata Acer falan al daha iyi olur ama yeni modellerinden al dedi bana AN515-58 50lb sini düşündüm söyledim HP den iyidir dedi en azından performansın artar sadece derece artabilir ama throttle olmaz dedi eğerki paran yeterse MSI pulse ye bütçe ayırın dedi hocam inanırmısınız HP omenin RTX 4080 modeli bir oyunda 128 fps iken diğer laptop resimlerini koyucam buraya diğerinin modelini seçemedim 227 fps ve RTX 3070 tiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle