Neler Yeni

HP VİCTUS S1019 NT ALINIR MI?

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
Alınmaz diyenlere bakma sen. 4 gün önce 4070 li modelini aldım kullanıyorum. Kısaca şöyle söyleyeyim. Sade ve şık bir tasarımı var. Ekranı öyle leş meş değil geyet güzel. %62.5 srgb 300 nit renkler canlı ve parlak. Ses kalitesi iyi. Soğutması zaten muazzam. 3 - 4 saat oyunda performans modunda fanları 4000 devire düşürdüğüm halde 75 76 derecelerde geziyor. Fanları max açarsan 70 lere düşüyor. Alma düşüncen varda Al kullan memnun kalırsın kesinlikle[/url]
Kral senin laptopun linkini de atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz diyenlere bakma sen. 4 gün önce 4070 li modelini aldım kullanıyorum. Kısaca şöyle söyleyeyim. Sade ve şık bir tasarımı var. Ekranı öyle leş meş değil geyet güzel. %62.5 srgb 300 nit renkler canlı ve parlak. Ses kalitesi iyi. Soğutması zaten muazzam. 3 - 4 saat oyunda performans modunda fanları 4000 devire düşürdüğüm halde 75 76 derecelerde geziyor. Fanları max açarsan 70 lere düşüyor. Alma düşüncen varda Al kullan memnun kalırsın kesinlikle[/url]
Ben alacaktım ama tek sorun SSD ben şimdi 1 TB ssdye 5 k vermek zorunda kalacağım

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mehmet Akca

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
yanlış yazmışlar. 8845HS işlemcisi. geçen 45700 e satıldı indirimler oluyor takip et istersen.
Teşekkürler inşallah tekrar düşer indirime bütün gücümü kullanıp almam lazım😃😃

İnşallah indirim beklerken zam gelmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan Official
Teşekkürler inşallah tekrar düşer indirime bütün gücümü kullanıp almam lazım😃😃

İnşallah indirim beklerken zam gelmez
29 kasımı bekle yine düşer ama ekranın farkını hikaye oyunu veya film izlersen veya adobe programlarını kullanıyorsan anlarsın onun dışında daha önce %100 srgb bir panele bakmadıysan anlamazsın. O kadar yorumun üstüne victus almak yine senin kararın.

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
29 kasımı bekle yine düşer ama ekranın farkını hikaye oyunu veya film izlersen veya adobe programlarını kullanıyorsan anlarsın onun dışında daha önce %100 srgb bir panele bakmadıysan anlamazsın. O kadar yorumun üstüne victus almak yine senin kararın.
Daha önce hiç kullanmadım %100 srgb Adobe falan kullanmıyorum bir tek film izlerim eğer aşırı bir rahatsızlık hissederse bir kaç ay sonra belki monitör alabalirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,109
Üyeler
163,432
Son üye
AlpiskocS
Top Bottom