- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral senin laptopun linkini de atar mısınAlınmaz diyenlere bakma sen. 4 gün önce 4070 li modelini aldım kullanıyorum. Kısaca şöyle söyleyeyim. Sade ve şık bir tasarımı var. Ekranı öyle leş meş değil geyet güzel. %62.5 srgb 300 nit renkler canlı ve parlak. Ses kalitesi iyi. Soğutması zaten muazzam. 3 - 4 saat oyunda performans modunda fanları 4000 devire düşürdüğüm halde 75 76 derecelerde geziyor. Fanları max açarsan 70 lere düşüyor. Alma düşüncen varda Al kullan memnun kalırsın kesinlikle[/url]
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben alacaktım ama tek sorun SSD ben şimdi 1 TB ssdye 5 k vermek zorunda kalacağımAlınmaz diyenlere bakma sen. 4 gün önce 4070 li modelini aldım kullanıyorum. Kısaca şöyle söyleyeyim. Sade ve şık bir tasarımı var. Ekranı öyle leş meş değil geyet güzel. %62.5 srgb 300 nit renkler canlı ve parlak. Ses kalitesi iyi. Soğutması zaten muazzam. 3 - 4 saat oyunda performans modunda fanları 4000 devire düşürdüğüm halde 75 76 derecelerde geziyor. Fanları max açarsan 70 lere düşüyor. Alma düşüncen varda Al kullan memnun kalırsın kesinlikle[/url]