Neler Yeni

2+ Litre Cam Suluk Önerisi

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lloyd
Selamlar.
Sporda, işte, gündelik falan kullanmak için geniş hacimli cam suluk arıyorum fakat pek bir seçenek bulabilmiş değilim. BPA ve koku mevzusundan dolayı cam tercihimdir, borosilikat cam da olabilir. 2 litreden fazla da olabilir ancak bulunmazsa da en kötü 1,5 litre olsun derim.
Bütçeyi 500₺ civarı falan diyelim.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Hocam hem cam olacak hemde 2L olucak. Kısaca yanımda 5kg ağırlığında matara ile dolaşmak istiyorum diyosun. Çelik termoslara bak bence

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lloyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hem cam olacak hemde 2L olucak. Kısaca yanımda 5kg ağırlığında matara ile dolaşmak istiyorum diyosun. Çelik termoslara bak bence
Dolaşırım 5 kiloyla sıkıntı yok. Önemli olan sağlıklı olması ve tat-koku yapmaması. Çelikleri de tat ve koku problemi olabileceğinden tercih etmedim, daha önce kullanmıştım.

grasdiyas

80+ Silver
Dolaşırım 5 kiloyla sıkıntı yok. Önemli olan sağlıklı olması ve tat-koku yapmaması. Çelikleri de tat ve koku problemi olabileceğinden tercih etmedim, daha önce kullanmıştım.
markette vardı galiba 3 harfli olanlarda bölgenizdeki marketlerde bulunmayabilir ama bulursanız kapağı metal plastik geri kalanı cam kıyafetide var

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lloyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
markette vardı galiba 3 harfli olanlarda bölgenizdeki marketlerde bulunmayabilir ama bulursanız kapağı metal plastik geri kalanı cam kıyafetide var
Civardaki marketlere bir bakayım, vardır dediğiniz tarzda muhtemelen ama hacimleri istediğim genişlikte midir emin değilim. Gidince göreceğiz artık. Teşekkürler öneri için.

@Akhisarli45 Unutmuşum demeyi, teşekkür ederim sana da yazdığın için.

grasdiyas

80+ Silver
Civardaki marketlere bir bakayım, vardır dediğiniz tarzda muhtemelen ama hacimleri istediğim genişlikte midir emin değilim. Gidince göreceğiz artık. Teşekkürler öneri için.

@Akhisarli45 Unutmuşum demeyi, teşekkür ederim sana da yazdığın için.
istediğiniz boyutta vardı umarım bulursunuz

Top Bottom