2 milyona araba önerisi

Flowy*

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
537
Arkadaşlar merhaba maksimum 2m bütçemiz var pederde malum kazasız belasız araba istiyor 2020 model üstü araç istiyoruz malum ve km 150kyı geçmemesi lazım aklımda togg 2025 t10x uzun menzil var ya da bmw 320i var önerilerinizi bekliyorum

peugeot 3008 GT
Ds7 crossback opera
ikiside 1.5d
totalde 200k yı devirdiler
biri 90k da biri 110k da
çok memnunum bu fiyatlarda alabileceğiniz en lüx araçlar.
psa alınmaz falan dersenizde 8 yıldır psa gurubu araçlarım var. Şuana kadar bakımları dışında hiçbirşey yapılmadı.

peugeot 3008 GT
Ds7 crossback opera
ikiside 1.5d
totalde 200k yı devirdiler
biri 90k da biri 110k da
çok memnunum bu fiyatlarda alabileceğiniz en lüx araçlar.
psa alınmaz falan dersenizde 8 yıldır psa gurubu araçlarım var. Şuana kadar bakımları dışında hiçbirşey yapılmadı.
kanka bi audi bmw mercedeste önerir misin peder böyle üst seviye istiyor genel olarak bmw 320i gibi suv tercih ediyor da genel olarak

kanka bi audi bmw mercedeste önerir misin peder böyle üst seviye istiyor genel olarak bmw 320i gibi suv tercih ediyor da genel olarak
O Paraya üst segment araba bulman imkansız.
C segment baksın yada bütçeleri +3m lara çıkarsın
en fazla 2018 model a4 1.4tfsı disagn bulursun.
150k km de bmw de risktir.

320i suv olmadığını biliyorum örnek olarak gösterdim arabayı aile togg istemiyor
Babanın istediği araçların masrafı cep yakar, sorunu çıksa, kaza durumu olsa işin içinden çıkamazsınız. Eğer bütçeniz karşılamaya yetiyorsa alın ama biz 2 milyon borç harç ile topladık uzun süre sorunsuz gidecek araç olsun kafasındaysanız audi,bmw,mercedes sizi üzer.

O paralara alınacak en iyi araba Bmw G20 ama 2m a kalmadı 200-300k daha çıkmanız gerekiyor galiba.
150km civarı da alınır B48 efsane bir motor.
En baba çıkaracağı sorun plastik parçalar ve hortumların degismesi gerekir.

Kilometresi düşük, modeli ve teknolojisi yüksek, SUV olan, göreceli az yakan Cherry Tiggo 8 Pro Max falan var. Sedan benzinli olarak boş veya yüksek kilometre G20, S Line A3 (aile işi değil), Focus, Superb var. Elektrikli tarafta T10X ve 2023 model falan Model Y var. BYD araçlar kaç lira oldu bilmiyorum ama onlar da güzel araçlardır.

Edit: BYD Seal U 2 ila 2.2 milyon civarındaymış.

Ek olarak bir şey demek istiyorum, baban bu bütçedeyken bence Alman düşünmemeli çünkü piyasaları pahalı ve alacağı arabalar diğer markalara göre ya daha düşük teknolojilisi ya daha düşük konforlusu ya daha çok yakanı ya daha yüksek kilometrelisi falan olacak. Değmez.

Üstte bir arkadaş 3008 GT önermiş, o da güzeldir; kendim onun yanına bir de Tiggo 8 PM ekledim. Yalnız arkadaşım 3008 GT ile 2 kere servislik olup durdu. Arabası uzun süre boyunca serviste durdu ama yine de servis, memnuniyeti düşürmedi diyebilirim. Hem servisi hem de arabası olarak iyi bir marka olarak görebiliriz (3008 için konuşuyorum).

Son düzenleme:
2 milyon civarında Alman arıyorsanız c200 adblue olmayan motorlarını, ya da CLA serilerine bakmanızı tavsiye ederim. SUV'da size de VW Tiguan, Seat Ateca öneririm. Şayet bu paralarda yeni model Mercedes BMW bulmak pek mümkün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri