philips ve aoc arasında kalırdımsence hangisi knk, bütçe 4000 işte böyle küsüratlı 200 daha çıkabilirim aşırı karıştı kafam ya
aoc da da ölü piksel sorunu var gibi ben olsam gigabyte alırdım incelemeleri falan varsa bi izleaşırı kararsızım herkes altına şey yazmış ölü piksel çıkıyor garanti dişye
aoc aldım iade ettim ama ölü pikselden dolayı değil, yanlış ürün göndermişlerdi, açıklamalarına şimdi kıyasladığım aoc gmaing g24spu modelinin gözelliklerini yazmışlardı ama o geldmedi bir alt modeli geldi ama ölü piksel ghosting yoktuaoc da da ölü piksel sorunu var gibi ben olsam gigabyte alırdım incelemeleri falan varsa bi izle
gigaybte ss ıps var knk bu normal ıps den iyi değil miphilips ve aoc arasında kalırdım
AOC 300 nit bu 250 nit AOC ve ZA model Pivotlu modeller. AOC ve Philips 24M1N3200ZA modellerinde HDR desteği yokPhilips Evnia 24" 24M1N3200ZA-00 1ms 165Hz HDMI,DisplayPort G-SYNC IPS Gaming Monitör
Philips Evnia 24" 24M1N3200ZA-00 1ms 165Hz HDMI,DisplayPort G-SYNC IPS Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
seçenek olabilir
Normal IPS panele göre 4 kat daha hızlı bir panelaoc aldım iade ettim ama ölü pikselden dolayı değil, yanlış ürün göndermişlerdi, açıklamalarına şimdi kıyasladığım aoc gmaing g24spu modelinin gözelliklerini yazmışlardı ama o geldmedi bir alt modeli geldi ama ölü piksel ghosting yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
gigaybte ss ıps var knk bu normal ıps den iyi değil mi
Eee yani 50nit fark için mi alınmaz onu mu diyorsunAOC 300 nit bu 250 nit AOC ve ZA model Pivotlu modeller. AOC ve Philips 24M1N3200ZA modellerinde HDR desteği yok
Normal IPS panele göre 4 kat daha hızlı bir panel
Hdmı 2.0 ile freesync ve gsync aktif oluyor mu?hocam ggiabyte g24f2 cok güzel monıtör. yanında 3-4 tane kafa model ile de kıyasladım en iyi modellerden biri düşünmeden alınır. elimde 2 haftalık mevcut kutu fatura herşeyi tam sadece kutusu acıldı sıfırdan uyguna bırakabilirim düşünürseniz
hdmı 2.0 gelıyor o yüzden DP kabloya ihtiyacı yok
Alınabilir tercih meselesi merağı olan arkadaşlar için yazdım Philips kötü bir monitör değil hatta ZS modeli şu anlık en F/P ürün kendim de öneriyorum. Bildiğim kadarıyla konuyu açan arkadaşımız HDR destekli bir monitör arıyordu veya kişileri karıştırmış olabilirim o yüzden belirtmek istedim. G24F 2 de HDR Ready olması lazım.Eee yani 50nit fark için mi alınmaz onu mu diyorsun
Hdr bos bi ozellik bence. Elimden kac monitor gecti hdr 400 icin soyliyorum goruntuyu bozuyorAlınabilir tercih meselesi merağı olan arkadaşlar için yazdım Philips kötü bir monitör değil hatta ZS modeli şu anlık en F/P ürün kendim de öneriyorum. Bildiğim kadarıyla konuyu açan arkadaşımız HDR destekli bir monitör arıyordu veya kişileri karıştırmış olabilirim o yüzden belirtmek istedim. G24F 2 de HDR Ready olması lazım.
Açılıp kapatılabildiği için ona parayı veripte alan arkadaşın karar vermesi daha doğru olur bence.Hdr bos bi ozellik bence. Elimden kac monitor gecti hdr 400 icin soyliyorum goruntuyu bozuyor
Daha ust hdr seviyesi kullanirsa kullanilir gibi
knkm alıyorum yanlış ürün geliyor, alıyorum ölü piksel çıkıyor lenovayu aldım ölü piksel çıktı, aoc yi aldım yanlış model geldi, ee gigyabyte indirime gelmiş, aklım karışık.. grubun amacına yönelik konular açıyorumnerdeyse 10 sene oldu bu kaçıncı konun bilmiyorum hala bir monitör beğenecen alacan.şaşkınım!!!
ya işte şeyi düşünüyorum knk aoc amd ekran kartını destekliyor mu bilmiyorum, yazılımında g- sycn yazıyor ama freesycn yazmıyor kafam ondan karıştı yoksa aoc muazzam duruyor, ve arada beyaz ekran patlatıyorHdmı 2.0 ile freesync ve gsync aktif oluyor mu?
evet hdı 2.0 ile alabilyiorsunhdmi 2.0b ile 180 hz kullanılıyor mu
bencede boş, açtım hdr şuanki mevcut msi monitörümle görüntü çok kötü oluyorHdr bos bi ozellik bence. Elimden kac monitor gecti hdr 400 icin soyliyorum goruntuyu bozuyor
Daha ust hdr seviyesi kullanirsa kullanilir gibi