2 monitör arasında kaldım ve önerilere açıgım

brtuzncmn

80+
Reaksiyon skoru
49

arkadaşlar 5k bandında monitör bakıyorum genelde dizi flim izlerim valo cs lol rekabetçi storyli oyunlarda oynarım fakat çok arada kaldım

ips panelin daha iyi oldugunu biliyorum ama curved hiç denemedim
şuanki monitörüm asus vp247h ve tn panel 60hz bunun renkleri bile güzel gelirken ips veya va nasıl olur tahmin edemiyorum ve curvedin nasıl etkisi olur onuda bilmiyorum dizi flim izlerken sıkıntı çıkarır mı vesaire
ayrıca 2 monitörlü kullanacağım ona göre yardımcı olursanız ve başka monitör önerileriniz varsa çok müteşekkir olurum

maceraya gerek yok düz olanı al bence

bu güzelmiş ama şuan alişveriş kredisi ile alacağım ve telefonla birlikte alacağım için hepsi buradadan alabilirim gibi duruyor hbde de fiyatı 5400 civarlarında güzel opsiyonmuş ama acerin monitörünü vesaire hiç kullanmadım değerlendireceğim önerin için çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maceraya gerek yok düz olanı al bence
önerin için çok teşekkür ederimm

bu güzelmiş ama şuan alişveriş kredisi ile alacağım ve telefonla birlikte alacağım için hepsi buradadan alabilirim gibi duruyor hbde de fiyatı 5400 civarlarında güzel opsiyonmuş ama acerin monitörünü vesaire hiç kullanmadım değerlendireceğim önerin için çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerin için çok teşekkür ederimm
Bizde yeni aldık fiyatına göre baya iyi monitör. Valo CS oynuyormuşsun zaten. Alış-veriş kredisi yerine para bulabilirsen direk amazon üzerinden al derim. Her hangi bir sorunda amazon direk iade alıyor zaten.

Bizde yeni aldık fiyatına göre baya iyi monitör. Valo CS oynuyormuşsun zaten. Alış-veriş kredisi yerine para bulabilirsen direk amazon üzerinden al derim. Her hangi bir sorunda amazon direk iade alıyor zaten.
bulamaz isem hangisini önerirsin peki bulursam kesin bunu alacağım

23.6 kullanıyorumm büyük ekran severim sürekli izlediğim için bişiler , 27 denemek istedim oyunlar vs olsun daha keyifli olur gibi geldi bi değişikli olsun istedim açıkccası
Hepsiburada üzerinden alabileceklerini atayım o zaman.

Bunlar 24 inç.

Bunu direk alabilirsin. 1
Buda olur 2

Bunlar 27 inç.

Bu son attığım 4000 TL civarına düşebilir. Bunu alacaksan indirim bekle.

Hepsiburada üzerinden alabileceklerini atayım o zaman.

Bunlar 24 inç.

Bunu direk alabilirsin. 1
Buda olur 2

Bunlar 27 inç.

Bu son attığım 4000 TL civarına düşebilir. Bunu alacaksan indirim bekle.
çok teşekkür ederim lenovonun fiyatı gerçek mi ya? özelliklerine göre fiyatı sanki garip bir şekilde ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,668
Üyeler
186,362
Son üye
fyuukei
Geri