2 Monitör Arasında Kaldım

Requielme

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
AOC 27G2U/BK 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör

GIGABYTE G2GIGABYTE G27F 27" 144Hz 1ms IPS FHD HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör https://www.amazon.com.tr/dp/B08DL4...i_i_P92706WXQMCERCKPHB93?_encoding=UTF8&psc=1

Arkadaşlar Merhaba 2 ürün arasında kaldım.Gönlüm aoc yan yana ama ölü pikselden korkuyorum hepsiburada.com iade süreci ile uğraşmak istemiyorum.amazon tercih etme sebebim ise iade konusunda sıkıntı çıkarmaması sizce ölü piksel çıkma pahasına hepsiburadafan alınır mı kafam çok karışık.Daha önce hepsi buradadan Msi aldım ölü piksel çıktı ve iade almadılar

Gigabyte M27Q kullanıyorum çok beğendim. M27F'de güzeldir bence.

GIGABYTE G2GIGABYTE G27F 27" 144Hz 1ms IPS FHD HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör https://www.amazon.com.tr/dp/B08DL4...i_i_P92706WXQMCERCKPHB93?_encoding=UTF8&psc=1

Arkadaşlar Merhaba 2 ürün arasında kaldım.Gönlüm aoc yan yana ama ölü pikselden korkuyorum hepsiburada.com iade süreci ile uğraşmak istemiyorum.amazon tercih etme sebebim ise iade konusunda sıkıntı çıkarmaması sizce ölü piksel çıkma pahasına hepsiburadafan alınır mı kafam çok karışık.Daha önce hepsi buradadan Msi aldım ölü piksel çıktı ve iade almadılar
hocam illa bunlardan birisi olsun demezseniz 3300e falan bu da var pivot özelliği de var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam illa bunlardan birisi olsun demezseniz 3300e falan bu da var pivot özelliği de var

üstelik bu ürünün freesync olanını daha uyguna da bulabilirsiniz ben kendime bu üründen almıştım gayet memnunum

Ben AOC öneririm bende o monitörün 23.8 inç olan hali var.

üstelik bu ürünün freesync olanını daha uyguna da bulabilirsiniz ben kendime bu üründen almıştım gayet memnunum
hocam bu üründe beyaz ekranda kenarlardan sarı ışık filan görünüyor dediler onun için elemiştim

Gigabyte M27Q kullanıyorum çok beğendim. M27F'de güzeldir bence.
hocam stand plastik mi birde panel kalitesi nasıl

Hoam stand plastik mi birde panel kalitesi nasıl
Hocam size G27F yerine M27F oneirirm, bendeki M27Q'nun standı metal ama çok kaliteli değil diyebilirim biraz sallanıyor ancak panel kalitesi üst segment modellerle aynı. M serisi panel olarak üst segment ancak malzeme kalitesi olarak ekonomik çözümler sunan bir seri ki bence maliyeti doğru yerden kısmışlar. Zaten monitöre bakınca anlıyorsun gaming havası falan yok düz ofis montiru gibi görünüyor

hocam bu üründe beyaz ekranda kenarlardan sarı ışık filan görünüyor dediler onun için elemiştim

hocam stand plastik mi birde panel kalitesi nasıl
hocam ben herhangi bir sorun yaşamadım o her ıps panelde olabilecek bişey ki kendi televizyonumda lg ve gayet canlı renkleri monitörde aynı şekilde stand kalitesi olarakta bence gayet güzel he tabi elektronik şans işi size ne çıkar alınca onu bilemem ama ben de herhangi bir sorun olmadı

Geri