Neler Yeni

2. Monitör için Tavsiye.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Merhaba arkadaşlar.
Asus 3080 ekran kartım var, 5700x işlemciye sahibim. Bu sistemi MSI MAG 27" 180hz 1440p çözünürlükte kullanıyorum.
Bu sisteme beyaz renk bir monitör daha koymak istiyorum ama pahalı bir şey almayacağım, hatta 2. el alacağım.
Burdaki soru bu sisteme 1080p bağlasam bir problem olmaz değil mi? Yeni alacağım monitörde oyun oynamayacağım, tarayıcı, m.player veya oynadığım oyunlardaki içeriklere ulaşmak için kullanacağım.
Eğer 1080p bağlamamda bir sorun olmuyorsa 24 veya 27" beyaz renk 1080p beyaz monitör önerir misiniz? Hz vs. hiç bir şey önemli değil. Kullanım amacım çok basit şeyler için olacak.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba arkadaşlar.
Asus 3080 ekran kartım var, 5700x işlemciye sahibim. Bu sistemi MSI MAG 27" 180hz 1440p çözünürlükte kullanıyorum.
Bu sisteme beyaz renk bir monitör daha koymak istiyorum ama pahalı bir şey almayacağım, hatta 2. el alacağım.
Burdaki soru bu sisteme 1080p bağlasam bir problem olmaz değil mi? Yeni alacağım monitörde oyun oynamayacağım, tarayıcı, m.player veya oynadığım oyunlardaki içeriklere ulaşmak için kullanacağım.
Eğer 1080p bağlamamda bir sorun olmuyorsa 24 veya 27" beyaz renk 1080p beyaz monitör önerir misiniz? Hz vs. hiç bir şey önemli değil. Kullanım amacım çok basit şeyler için olacak.
Hocam merhaba , sizin kombinasyonunuzun 4070 versiyonunu kullanıyorum , monitörlerim imzada yazılı. Beyaz şartınız yoksa imzadaki t450 yi şiddetle tavsiye ederim , fiyatına oranla vaadettikleri oldukça güzel. Ana monitör 2k diğeri 1080p herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat şunu belirtmek isterim , ben yan monitörü yayın izlemek için kullanıyorum , yeni oyunlar açıkken (optimizasyonu sıkıntılı olanlarda) bazen çok yük altında yandaki yayında çok hafif kasmalar oluyor , fakat bu sistemle mi yoksa oyunla mı alakalı emin değilim. Örneğin marvel rivals. Bu sorun pubg ultra ayarda yok mesela. Sadece bu oyunda başıma geldi bu arada , çokta dikkate alınacak bir şey değil , kullanım için de bir engel teşkil etmedi.
2. monitör çok büyük rahatlık , vazgeçemeyeceğinize eminim. :D

Benim ürünün linki : https://www.amazon.com.tr/dp/B0BVP681C7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

24 inç olan : https://www.akakce.com/monitor/en-u...freesync-pivot-ips-led-fiyati,1276941225.html

İlla beyaz olsun diyorsanız ucuza bunları bulabildim :

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,001
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt
Top Bottom