Neler Yeni

2.Monitör Önerisi Maks 4k

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Sercan Güre
Merhaba aoc 24g2spu/bk monitörüm var 2.monitör olarak işimde kullanmak amacıyla bir monitör arıyorum oyunları bu monitörümle oynuyorum o monitör de sadece yan ekranda işlerimi halledeceğim maks 4k bütçem var neler önerirsiniz

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi midir hocam o 4400 tl şu an o fiyat bandında
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ürün nasıldır

mağazadan alsam ölü piksel çıksa direkt iade edebilir miyim acaba bunu yoksa amazondan mı alayım bilemedim veya başka öneriniz var mı 4k civarına

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
İsmail
iyi midir hocam o 4400 tl şu an o fiyat bandında

bu ürün nasıldır

mağazadan alsam ölü piksel çıksa direkt iade edebilir miyim acaba bunu yoksa amazondan mı alayım bilemedim veya başka öneriniz var mı 4k civarına
hocam tam 4k amazonda 1 gün içinde geldi çok memmun kaldım 2çmonitör olarak aldım benim 165 hz va panel monitör varıdşuan bunu ana monitör olareak kullanıyom oakdar hoşuma gitti hoporleride var ghosting ve ölü pikselde yok bunu alablirsin

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Kürşat
Üstteki arkadaşın attığı gibi pivotlu bi şeyler al 90 derece çevirip öyle kullanırsın belki

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Sercan Güre

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka monitör önerisi olan var mı

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Merhaba aoc 24g2spu/bk monitörüm var 2.monitör olarak işimde kullanmak amacıyla bir monitör arıyorum oyunları bu monitörümle oynuyorum o monitör de sadece yan ekranda işlerimi halledeceğim maks 4k bütçem var neler önerirsiniz
Eğer ilgilenirseniz masaüstü sistemimi sattığım için monitörümü de satıyorum. Faturası ve orjinal kendi kutusu sağlam bir şekilde durmaktadır. Fiyat için pazarlık yapabiliriz.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Sercan Güre
Eğer ilgilenirseniz masaüstü sistemimi sattığım için monitörümü de satıyorum. Faturası ve orjinal kendi kutusu sağlam bir şekilde durmaktadır. Fiyat için pazarlık yapabiliriz.
sağolun ama sıfır alacağım

monster monitör alınır mı

Son düzenleme:

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Sercan Güre
var mı önerisi olan arkadaşlar 2. monitör olarak kullanıcam iş odaklı olacak pivot olması önemli değil 3 k ya falan da olur

Top Bottom