Merhaba aoc 24g2spu/bk monitörüm var 2.monitör olarak işimde kullanmak amacıyla bir monitör arıyorum oyunları bu monitörümle oynuyorum o monitör de sadece yan ekranda işlerimi halledeceğim maks 4k bütçem var neler önerirsiniz
hocam tam 4k amazonda 1 gün içinde geldi çok memmun kaldım 2çmonitör olarak aldım benim 165 hz va panel monitör varıdşuan bunu ana monitör olareak kullanıyom oakdar hoşuma gitti hoporleride var ghosting ve ölü pikselde yok bunu alablirsiniyi midir hocam o 4400 tl şu an o fiyat bandında
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu ürün nasıldır
Mesaj otomatik birleştirildi:
mağazadan alsam ölü piksel çıksa direkt iade edebilir miyim acaba bunu yoksa amazondan mı alayım bilemedim veya başka öneriniz var mı 4k civarınaMSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
hocam tam 4k amazonda 1 gün içinde geldi çok memmun kaldım 2çmonitör olarak aldım benim 165 hz va panel monitör varıdşuan bunu ana monitör olareak kullanıyom oakdar hoşuma gitti hoporleride var ghosting ve ölü pikselde yok bunu alablirsin
Üstteki arkadaşın attığı gibi pivotlu bi şeyler al 90 derece çevirip öyle kullanırsın belki
Eğer ilgilenirseniz masaüstü sistemimi sattığım için monitörümü de satıyorum. Faturası ve orjinal kendi kutusu sağlam bir şekilde durmaktadır. Fiyat için pazarlık yapabiliriz.Merhaba aoc 24g2spu/bk monitörüm var 2.monitör olarak işimde kullanmak amacıyla bir monitör arıyorum oyunları bu monitörümle oynuyorum o monitör de sadece yan ekranda işlerimi halledeceğim maks 4k bütçem var neler önerirsiniz
sağolun ama sıfır alacağımEğer ilgilenirseniz masaüstü sistemimi sattığım için monitörümü de satıyorum. Faturası ve orjinal kendi kutusu sağlam bir şekilde durmaktadır. Fiyat için pazarlık yapabiliriz.